17 / 04 / 2024

incek loft ulaşım

incek loft ulaşım

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk dairelerin teslimine 6 ay kaldı. Projenin inşaatının hızla devam ettiğini belirtildi.

İncek Loft Ankara Evleri satış ofisi!

İncek Loft Ankara Evleri satış ofisi ile 444 83 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Daire tiplerinin arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.

İncek Loft Ankara fiyatlar!

Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen İncek Loft Ankara fiyatlar kapsamında fırsatlar sunuluyor. Projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Gölbaşı İncek Loft Evleri fiyatları!

Gölbaşı İncek Loft Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Akfen İnşaat imzası ile yükselen proje 108 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

İncek loft ev fiyatları!

İncek loft ev fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Akfen İnşaat tarafından inşa edilen İncek Loft projesi 199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana geliyor.

İncek Loft Ankara teslimleri ne zaman?

İncek Loft'ta dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor. 18 ay ara ödeme yapılmayan proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Ankara teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara ödeme seçenekleri!

İncek Loft Ankara ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlangıç gösteriyor.

İncek Loft'ta ödememe planı kampanyası 14 Haziran'da son!

Ankara İncek'te hayata geçirilen ve 800 satış rakamına ulaşılan İncek Loft'ta 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı kampanyası devam ediyor.

İncek Loft'un örnek daireleri görücüye çıktı!

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen ve 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İhcek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

İncek Loft’un örnek daireleri görücüye çıktı!

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, 1+1’den 6,5+1’e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

Ankara İncek Loft ulaşım bilgileri!

Ankara İncek Loft ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İncek Loft 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

İncek Loft güncel fiyat!

Arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen İncek Loft güncel fiyat listesine göre daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede teslimler Nisan 2016'da gerçekleşecek...

İncek Loft’ta yeni etap satışta!

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzası ile hayata geçirilen, İncek Loft, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi.

Akfen İncek Loft satış ofisi!

Akfen İncek Loft satış ofisi kapsamında adres bilgileri Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek olarak belirlendi. Projedeki dairelerin fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara İncek Loft adres!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon konutların yer aldığı Ankara İncek Loft adres bilgileri şu şekilde: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara..

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft Göktürk ulaşım!

Larus Loft Göktürk ulaşım bilgilerine göre Taksim'e ve Levent’e 20 dakika mesafede yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evlerinin 2016 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Göktürk Larus Loft ulaşım!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede 116 adet daire bulunuyor. Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında proje Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İncek Loft projesi ulaşım bilgileri!

108 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen İncek Loft projesi Akfen imzası ile inşa ediliyor. İncek Loft projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri ulaşım!

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçiriliyor. Konut fiyatları 314 bin TL'den başlangıç gösteren projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

Akfen İnşaat İncek Loft ulaşım!

Akfen İnşaat İncek Loft ulaşım bilgilerine göre proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek Bölgesi'nde bulunuyor. Toplamda 1.199 daire ve 44 ticari üniteden oluşan projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Tatar Yapı Loft Up ulaşım!

Tatar Yapı Loft Up projesi Tatar Yapı imzasıyla 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tatar yapı Loft Up ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Loft Up ulaşım!

Loft Up ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa ediliyor. Ataşehir Loft Up projesi 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Akfen İncek Loft'ta 700. satışa ulaşıldı!

İncek'te 700'üncü satışa İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, incek Loft projesinde 1199 konuttan 700'üncü satış rakamına ulaştı.

İncek Loft Ankara'da 700 satış rakamına ulaşıldı!

İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen inşaat, Incek Loft projesinde 700'üncü satış rakamına ulaştı. Başkentlilerin İncek Loft'a yoğun bir ilgi gösterdiği belirtildi.

incek loft ulaşım Haberi

incek loft ulaşım

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk dairelerin teslimine 6 ay kaldı. Projenin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Nisan 2016'da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz, İncek Loft'ta yaşam başlayacak. Ankara'nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek'te yüzde 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. İnsanların evlerinden dışarıya adımlarını attıklarında mutlu olacakları keyifli bir ortam yarattık. Projemizden daire sahibi olanlar İncek Loft'tan dışarı çıkmadan da şehir yaşantısından uzak kalmayacak, burada bir yandan tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek" dedi. 


Yeni Yüzyıl