25 / 04 / 2024

İncek Prestij projesi

İncek Prestij projesi

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Prestij, kadınların gönlünü mutfaklarla fethetmeyi başarıyor!

İncek Prestij projesi teknolojik ürünlerle donatılan lüks mutfaklarla kadınlarının kalbini fethetmeyi başarıyor. Misafir gelene kadar yemeği sıcak tutan ' saklama ünitesi ' de bunlardan biri...

İncek Prestij satılık

Satışların devam ettiği İncek Prestij satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon olarak dizayn edildi...

İncek Prestij'den özel fırsat!

Ankara'nın örnek projelerinden, Fırat ve Dema inşaat Ortak Girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kar fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak...

İsmail Mert Fırat: İncek Prestij projesi yeni bir yaşam vaat ediyor!

İncek Prestij 2015'in sonunda tamamlanacak. Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İncek Prestij'in lansmanına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla 765 konutun özel fiyatlarla satışa sunulduğu lansmana, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

Mikro İnşaat 'ın İncek Life projesi Fırat Life İnşaat 'ın oldu!

Başkent Ankara 'da yaşama geçirilen İncek Prestij projesini Fırat Life İnşaat devraldı. 765 adet konutun yer aldığı İncek Prestij 'in satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak...

İncek Prestij Konutları elektronik sistemle dışarıdan kontrol edilebilecek!

Ankara'da inşa edilen 'İncek Prestij', akıllı evleriyle Başkentliler'i ağırlamaya hazırlanıyor. Her dairesinde iPad olan 765 konutun yapılacağı projede dairelerdeki elektronik sistem dışarıdan kontrol edilebilecek...

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları!

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları 148 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rüya Kent Prestij projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ostim Prestij fiyat 2017!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Ostim Prestij projesi 259 ofis ve 98 iş yerinden oluşuyor. İşte Ostim Prestij fiyat 2017..

Ostim Prestij ödeme planı!

29 bin 685 metrekare arsa alanında yükselen Ostim Prestij projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ostim Prestij ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij Ofisleri 456 bin 300 TL'den satışta!

"Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla basına tanıtılan Ostim Prestij projesi Fırat Life Style ve ZMK İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje toplam 357 bağımsız birimden meydana geliyor.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.

Ostim Prestij Ankara projesinin ruhsatı çıktı!

Ankara Ostim Metro Durağı yanında yapılacak olan Ostim Prestij projesinin ruhsatı çıktı. Ostim Prestij projesi ofis ve iş merkezi olarak planlandı. Proje 18 ayda tamamlanacak...

TOBB-İTO Sirkeci Prestij Projesi'nde çalışmalar hızlandı

İTO Başkanı Çağlar: "Eminönü bir dünya mirası ve İstanbul'un yüzük taşı. Sadece gündüz değil, 24 saat yaşayan bir turizm bölgesi haline gelmesinde İTO'nun öncü olmasını istiyoruz" dedi.

İncek Prestij projesi Haberi

İncek Prestij projesi

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor. 


12 farklı alternatif

60 bin m2'lik alanda inşa edilen 20 bin m2'lik alanı sosyal donatı ve yeşil alana ayrılan 765 konutluk projede 2+2 yalı loft dairelerin dışında 1+1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleriyle günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan bulunmakta. 


Doğayla iç içe tematik bahçeler, teras bahçeler ve binalardan bağımsız koşu ve yürüyüş platosu ile yeşilin kalbine bir yolculuk başladı. Projede bulunan açık ve kapalı yüzme havuzları ile her gün her mevsim yüzebilmek mümkün. 


Tam donanımlı 2 bin m2 kapalı sosyal tesise sahip İncek Prestij konutlarında her türlü sporu yapılabilecek, ayrıca günün tüm...