28 / 03 / 2024

İncek Prestij teslimleri ne zaman

İncek Prestij teslimleri ne zaman

İçerisinde 765 adet dairenin yer aldığı İncek Prestij teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Toplam 60 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi kullanmak mümkün...

İncek Prestij'den özel fırsat!

Ankara'nın örnek projelerinden, Fırat ve Dema inşaat Ortak Girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kar fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

Prestij Modern teslimleri ne zaman?

918 daireden meydana gelen Prestij Modern projesinde teslimatlar başlıyor. Peki, Prestij Modern teslimleri ne zaman?

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Toplam 522 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Daire fiyatlarının 329 bin TL'den başlangıç gösterdiği Prestij Elit Bursa projesinde ev teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Peki Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Akfen İncek Loft daire teslimleri!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft'ta daireler 320 bin 505 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde yükseliyor. Peki Akfen İncek Loft daire teslimleri ne zaman gerçekleşecek?

İncek Prestij teslimleri ne zaman Haberi

İncek Prestij teslimleri ne zaman

İncek Prestij teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 16 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.


Ödemelerde banka kredisi de kullanılan Prestij İncek'te yer alan daireler;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon olarak dizayn edildi. 


İçerisinde 765 adet dairenin bulunduğu İncek Prestij teslim tarihi 1 yıl sonra olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen İncek Prestij'in sosyal imkanları arasında; dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası bulunuyor. 


Fırat Life-Dema İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen İncek Prestij teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olması...