26 / 04 / 2024

İncek TOKİ 1 etap

İncek TOKİ 1 etap

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi" kazandırdıklarını söyledi.

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

TOKİ'den 90 milyarlık yatırımla 300 bin konut!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Türkiye genelinde hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etti!

Türkiye genelinde 81 ilde yatırımlarına hız veren TOKİ 1 milyonuncu konutunu önceki gün teslim etti. 

TOKİ 1 milyonuncu konutu 7 Temmuz'da teslim ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1 milyonuncu konutu teslim etmek için hazırlanıyor. TOKİ, ülke genelinde toplam 24 bin 503 sosyal donatıya imza attı. 

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ Elazığ'da 1.400 konut için düğmeye bastı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ 1.400 konut için düğmeye bastı. İlk etapta 400 rezerv konut depremzedelere verilecek...

Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 konut ve 60 dükkan hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ekim ayında 517 TL taksitle konut fırsatı!

Dar gelirli ailelerin ev hayalini gerçekleştirmek adına konut yatırımlarına ara vermeden devam eden TOKİ, 1 Ekim - 15 Ekim 2018 tarihleri arasında kuralı konut fırsatı sunuyor. 

TOKİ'den 1.351 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ 1.351 konutun ihalesini Temmuz ayı içerisinde gerçekleştiriyor.

İncek TOKİ 1 etap Haberi

İncek TOKİ 1 etap

Site yöneticileri ve site sakinlerinin daveti üzerine İncek TOKİ sosyal tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye hizmetleri hakkında konuştu. Milliyet'te yer alan habere göre; Gölbaşı Merkez ve İncek bölgesinde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Ramazan Şimşek, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların belediye hizmetleri noktasında taleplerini ve beklentilerini dinledi. Talepleri not alan Başkan Şimşek, imkânlar dahilinde sorunların çözüleceğini söyledi. Vatandaşların yaşam alanlarında mutlu ve huzurlu olmalarını öneminden bahseden Başkan Şimşek, "Önceliğimiz vatandaş odaklı hizmet, bu anlamda hep birlikte güzel işler yapacağız, güzel kalıcı eserlere hizmetlere imza atacağız. Sorunları beraber el ele verip, hep beraber çözeceğiz" dedi. 

Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağından bahseden Başkan Şimşek, "Kent meydanı ve sahil şeridinin...