27 / 04 / 2024

İncesu OSB Meslek Yüksekokulu

İncesu OSB Meslek Yüksekokulu

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Boş stadyumlara meslek liseleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, boş stadyumlara meslek liseleri açmaya hazırlanıyor. OSB’leri gezen Selçuk, “Hangi sektörde nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç var, rapor hazırladık” diyor..

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Malatya OSB'ye MYO inşa ediliyor!

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Başkent OSB Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu açılıyor!

Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB), sanayicilerin ihtiyaç duyduğu teknik insan gücü yetiştirmek üzere eğitim kurumları açıyor.

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

İncesu Meslek Yüksek Okulu çevresi düzenleniyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016- 2017 eğitim yılına yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

OSB'lerde 4 yılda 100 özel meslek okulu açılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı, şimdi de Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) özel meslek liselerinin sayılarının artırılması için kolları sıvadı. Üç yılda 20 okul açan Bakanlık, 100 adet yeni özel mesleki ve teknik lisenin açılmasını daha sağlayacak.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

İncesu OSB Meslek Yüksekokulu Haberi

İncesu OSB Meslek Yüksekokulu

KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu ile birlikte, İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır’ı yerinde ziyaret etti.

Milliyet'te yer alan habere göre İncesu OSB yönetim binasında gerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak “sahada eğitim” sloganıyla OSB Bölgelerine yönelik başlattığı işbirliği ziyaretlerini İncesu OSB ile sürdürdüklerini dile getirdi. 

Meslek Yüksekokulu eğitiminde sahadaki okulun daha faydalı olduğuna dikkat çeken Rektör Karamustafa, “Biz Kayseri Üniversitesi olarak meslek okullarının sahada olmaları ve öğlencilerinin de sahadaki işletmelerde bizzat yer alarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Bu çerçevede ilk girişimimizi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde başlattık. Kayseri OSB’ye Meslek Yüksekokulu kurulması için Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile protokol imzaladık....