27 / 04 / 2024

incesu osb yatırımları

incesu osb yatırımları

Kayseri İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya İncesu bölgesinde demiryolunun gelmesiyle yatırımın önünün açılacağını belirtti..

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Basel Kleıb Marzouka ve Wesam Al Khayat ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Beylikdüzü, BeylikdüzüOSB Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziantep OSB yatırımlarında 2023 hedefleri revize edilmeyecek!

Bu yıl yüzde 4,5 büyümeyi, ihracatta geçen yılı yakalamayı planladıklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yatırımların yavaşladığını ama durmadığını bu nedenle 2023 hedeflerini revize etmeyeceklerini açıkladı.

Selim Yedikardeş: Bursa'da büyük yatırımlar için yeterli arazi yok!

Bursa’yı yüksek teknolojili yatırımların merkezi haline getirecek olan yeni organize sanayi bölgesi (OSB) Kent Konseyi’nde masaya yatırıldı. Şehrin önde gelen isimleri yeni OSB’nin Bursa’yı 2023 hedeflerine taşıyacağını ifade etti.

incesu osb yatırımları Haberi

incesu osb yatırımları

Kayseri'nin ikinci organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan bölgemizde yapı alanındaki büyük yatırımlar ile bu alanda bir üs olmaya aday. 6 milyon metrekare alana sahip bölgemizde yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İnşaatı tamamlanıp üretime geçen 16 tesis ve halen inşaata devam eden 10 tesisin toplam yatırım değeri 250 milyon lirayı buluyor. Bölgemiz demir yoluna yakınlığının avantajım kullanıyor. Demiryolu ile bin 200 metre sınırı bulunan bölgemizin, TCDD ile büiikte Demiryolu İltisak Demiryolu, İncesu OSB'ye yerli ve yabancı yatırımcıyı çekiyor Hattı çalışmaları devam ediyor. Türkiye genelinde çok az sayıda demiryoluna sınırı olan OSB var. Demiryolu avantajının birçok yerli ve yabancı firmanın bölgemize olan ilgisini artırdığını gördük. Bu avantajı bir an önce değerlendirmek için de Demiryolu İltisak Hattının projelendirme çalışmalarına başladık. İltisak...