28 / 03 / 2024

İnciraltı sağlık merkezi çalışmaları

İnciraltı sağlık merkezi çalışmaları

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentin EXPO 2020 adaylığında İnciraltı'nın sağlık merkezi olması yönünde çalışmalar yapıldığını, ilin EXPO yarışını kaybettiğini ancak bu faaliyetlerden geri kalınmayacağını söyledi

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

TİKA, Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa edecek...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

İnciraltı sağlık merkezi çalışmaları Haberi

İnciraltı sağlık merkezi çalışmaları


İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentin EXPO 2020 adaylığında İnciraltı'nın sağlık merkezi olması yönünde çalışmalar yapıldığını, ilin EXPO yarışını kaybettiğini ancak bu faaliyetlerden geri kalınmayacağını söyledi. EXPO'nun kazanılmasının kentin sağlık merkezi olma yönündeki çalışmalara hız katacağını dile getiren Toprak, "İzmir, sadece EXPO'yla var değil. İzmir, İnciraltı'yla ilgili hiçbir şekilde oranın turizm bölgesi olarak kullanılması, oteller bölgesi olması, sağlık turizmi merkezi olması, oradaki Agamemnon kaplıca suyunun kullanılması hedefinden geri durması asla mümkün değil. O konudaki çalışmalar devam ediyor" dedi.


İzmir'in kaybı

İnciraltı'yla ilgili imar planı çalışmasının olduğunu kaydeden Vali Toprak, "İnciraltı'ndaki 670 hektarlık alan mutlaka bu ilin sosyal, kültürel, sanat olaylarına altyapı oluşturacak sağlık turizminin merkezi olacak. O konuda sağlık serbest bölgesini, sağlık alanındaki altyapıyı, termal oteller zincirini de içerecek" dedi. İnciraltı'na yönelik...