24 / 04 / 2024

indergi sorumlu müdürü Abdullah Baysal

indergi sorumlu müdürü Abdullah Baysal

İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapan Abdullah Baysal kimdir? Abdullah Baysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Baysal..

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Miryam Maştaoğlu atandı. ..

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Fisun Kapki, Mint İnşaat Satış Pazarlama Müdür Yardımcısı oldu!

MİNT İnşaat’ta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Fisun Kapki getirildi.

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin Pazarlama Müdürü oldu!

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal oldu!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ünal, yeni görevine Ekim 2015’te başladı.

indergi sorumlu müdürü Abdullah Baysal Haberi

indergi sorumlu müdürü Abdullah Baysal

Abdullah Baysal kimdir?

1945 Trabzon doğumlu olan Abdullah BAYSAL, evli ve 2 çocuk babasıdır. Yüksekokul mezunu olan Abdullah BAYSAL, inşaat sektöründe uzun yıllar yöneticiliklerinin yanısıra, Pendik Belediye Başkanlığı görevinde de bulundu.

Şu anda İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapmaktadır. 


İstanbul inşaatcılar Derneği ( İNDER)

Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan uluslararası standart ve meslek ahlakını benimsemiş inşaat müteahhitliğini meslek edinmiş girişimcilerin 1967 yılında kurduğu bir dernektir. 


Kuruluştan bu yana ülkemizde en etkin sivil toplum örgütü olan dernek belli zamanlarda kamusal alanda da hizmet vermiş S.S.K., BAĞ-KUR gibi kuruluşlara ara hizmet...