19 / 04 / 2024

İnegöl Belediye Binası

İnegöl Belediye Binası

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

500 TL'ye kiralık arazi fırsatı! İhalesi 27 Eylül'de!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Belediye mülkiyetinde bulunan 137 adet tarım arazisini 3 seneliğine kiraya veriyor. İşte kira bedelleri ve merak edilen tüm detaylar...

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

İnegöl Belediye Binası Haberi

İnegöl Belediye Binası

MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, İnegöl Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen yeni Belediye Binası ve Meydan çalışmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ŞEHRİMİZE YAPILACAK SON KÖTÜLÜK

İnegöl’ün yeni belediye binasından önce birçok sorunu bulunduğunu belirten MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, “Daha önce yaptığımız açıklamalara binaen; yıkılan Devlet Hastanesi yerine yapılacak olan Belediye binasına karşı olduğumuzu yineliyoruz. Meydanların kentlerin kimliğini yansıttığı gerçeğine katılıyor ancak altyapı, çöp, aydınlatma, trafik, otopark ve benzeri gibi sorunlar ortada dururken bir şehir kimliğinden nasıl bahsedebiliriz ki? Bu bağlamda kentsel dönüşümünü gerçekleştirememiş bir belediyenin sadece meydan yaparak kimlik arayışını nasıl izah edebiliriz? Büyükşehir yasasıyla İnegöl’ün elini kolunu bağlamakla kalmayıp son yeşil alanını da beton ile kapladıktan sonra şehrimize yapılacak kötülüğü merakla bekliyoruz.”

BU TELAŞ NEDEN?

“Şayet kimlik arayışı...