19 / 04 / 2024

İnegöl belediye uygulaması

İnegöl belediye uygulaması

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

BUSKİ'den İnegöl'de gayrimenkul fırsatı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bursa İnegöl'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

500 TL'ye kiralık arazi fırsatı! İhalesi 27 Eylül'de!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Belediye mülkiyetinde bulunan 137 adet tarım arazisini 3 seneliğine kiraya veriyor. İşte kira bedelleri ve merak edilen tüm detaylar...

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

İnegöl belediye uygulaması Haberi

İnegöl belediye uygulaması

E-belediye "inegol.bel.tr" adresinden belediye ile ilgili bilgi, belge, kayıt, sorgulama ve ödeme işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Artık vatandaşlar oturdukları yerden rahatlıkla emlâk beyanında bulunabilecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşlar, 7 gün 24 saat interaktif hizmet platformu sayesinde şikâyet ve taleplerini de belediyenin ilgili birimlerine anında iletip, takip işlemlerini uapabilecek. E-belediye kapsamında interaktif belediyecilik hizmetleri genişletilerek, 7 gün 24 saat belediye işlemlerine ait bildirim, borç, tahakkuk, tahsilat, evrak takip, bina birim değerleri, nikah sorgulama, nikâh başvurusu, bilgi edinme başvurusu, nöbetçi eczaneler, ÇTV, emlak, ilan reklâm beyan başvuruları, meclis ve encüman kararları, imzalı belge sorgulama gibi işlemlerin yanı sıra kredi kartı ile borçlar güvenli bir şekilde ödenebiliyor. 

İnegöl Belediyesi’ne verilen beyanların görülebildiği ve yeni beyan başvurularının da yapılabildiği e-belediye uygulamasında emlâk beyanı...