29 / 03 / 2024

İnegöl emlak sektörü

İnegöl emlak sektörü

Bursa İnegöl Emlakçılar Odası Başkanı Zekayi Akyürek bazı açıklamalarda bulunarak, Emlakçılık Yasası ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, yasanın yüzde 90 ihtimalle Eylül ayına kadar hayata geçirileceğini ifade etti.

İnegöl'de emlak sektörüne güven arttı!

Seçimlerin ardından piyasada bir güven ortamının oluştuğunu ifade eden İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek yaptığı açıklamada, 7 Haziran´dan 1 Kasım´a kadar belirsiz olan alıcı kitlesinin artık emlak sektörüne dönüş yaptığını söyledi.

İnegöl'de gayrimenkul satışlarında artış yaşanıyor!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte emlak satışlarında hareketlilik başladı. İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Sezayi Akyürek, yaz aylarının gelmesiyle birlikte gayrimenkul satışlarının arttığını söyledi..

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

2023 emlak sektörü durağan geçti, arsa ve arazilere talep zirve yaptı!

2023 yılı emlak sektörü açısından çok durağan bir yıl olurken, arsa ve arazilere talep zirve yaptı.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Emlak sektörü 2022'de altın yılını yaşayacak!

Emlak analistleri yeni apartman arzının kiralardaki artışı durdurabileceğinin altını çiziyor ve 2022'nin emlak sektöründe altın yıl olacağını belirtiyor.

Emlak sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Exchange programının bu bölümünde Covid-19 süreci ve sonrasında emlak sektöründeki gelişmeler masaya yatırıldı. Peki Kovid-19 salgınının etkilediği küresel emlak piyasasını 2022 yılında ne bekliyor?

Çin'in emlak sektörü Evergrande krizinden nasıl etkilenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan, bugünkü köşesinde Çin'in emlak sektöründe yaşanan krizi ve Evergrande'nin son durumunu kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'Çin büyümesi veya yavaşlaması' başlıklı yazısı...

İnegöl emlak sektörü Haberi

İnegöl emlak sektörü

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin önceki gün konut satışlarını kast ederek yaptığı açıklamalarında yer verdiği; "Faiz içermeyen finans unsurlarını geliştiriyoruz. Büyük, ucuz ve kolay erişilebilen modelleri hayata geçiriyoruz" ifadelerini değerlendiren İnegöl Emlakçılar Odası Başkanı Zekayi Akyürek, "Bu bizimle direkt bağlantılı olan bir konu değil. Bizim işlerimizi olumlu yönde etkileyebilir. İnşaat sektörünü hızlandırır. Gayrimenkul yatırım ortaklığındaki gibi yapılan inşaatlardan hisse senedi gibi satışlar yapılacak. 


Sonuçta bu hisse senedi gibi değerlendirilecek, yarın öbür gün bir gayrimenkul satıldığında hisse senedi sahibine kâr payı verilecek İnşaat sektörünü hareketlendirme açısından, büyük şirketlere yarayacak bir çalışma. Birçok iş TOKİ ile birlikte yapılıyor. Bizi olumlu ya da olumsuz olarak çok fazla etkilemez ama inşaat sektörünü olumlu yönden etkiler. Neden? Sektöre bir ivme kazandırır. Güzel bir yasa. Bize bir...