25 / 04 / 2024

İnegöl iş kazası

İnegöl iş kazası

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmasında çalışan 53 yaşındaki Mustafa Turhan, yıkım için gittiği binadan düşerek yaralandı.

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

İzmir'de metro inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İzmir Narlıdere'de metro inşaatında iş kazası sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Transform Fikirtepe'de iş kazası! 1 ölü!

Haldız İnşaat’ın İstanbul Fikirtepe’deki Transform Fikirtepe projesinin inşaatında iş kazası meydana geldi. Kazada bir işçi hayatını kaybetti.

AŞKALE Çimento iş kazası davasında örnek karar!

AŞKALE Çimento’da, 4 yıl önce iki işçinin ölümü, birinin yaralandığı iş kazasına ilişkin verilen ceza, Yargıtay tarafından bu fabrikada geçmişte de iş kazası yaşandığı gerekçesiyle bozuldu. Ve mahkeme verilen cezayı arttırdı.

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

2 yıl içinde 463 inşaat işçisi öldü!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı verilerine göre Türkiye genelinde 2 yıl içerisinde inşaat sektöründe iş kazası sonucu 463 kişi hayatını kaybetti.

İnegöl İş-Kur'a yeni bina!

İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk'e yaptığı ziyarette, kurumun daha rahat bir mekânda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vereceklerini söyledi.

Türkiye'de en çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

2015 yılının ilk 6 ayında iş kazası sonucu hayatını kaybeden 794 işçiden en çok işçi ölümü İstanbul, Adana, Konya, Antalya ve İzmirde oldu. En çok işçi ölümü inşaat sektöründe.

İş kazasını 3 yıl engelleyen firma sigorta primini eksik ödeyebilecek!

Torba yasa Meclis'ten geçti. Buna göre, işyerinde ölümlü ve ciddi yaralanmalı iş kazalarını 3 yıl boyunca önleyen bir işveren, 3 yıl işsizlik sigortası primini eksik ödeyerek, iş güvenliği maliyetlerini çıkartabilecek.

TMSF'nin 'köprü banka' sistemi nasıl işleyecek?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri, bankacılık düzenlemelerindeki 'köprü banka' kavramına ve sistemin hangi amaca hizmet edeceğine açıklık getirdi. Peki TMSF'nin 'köprü banka' sistemi nasıl işleyecek?

Yakuplu'da 5 yıl içinde 3 bin 500 villa yapılacak!

İstanbul Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu ' da, villa vadisi oluşuyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konutun yapılması planlanıyor...

Ekrem Demirtaş: İzmir'de gelecek 10 yıl içinde gecekondu kalmayacak!

Avrupa Yapı Denetim Kurulu İzmir toplantısına İzmir Ticaret Odası ev sahipliği yaptı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş katıldı. Demirtaş, "İzmir'de gelecek 10 yıl içinde gecekondu kalmayacak" dedi...

İnegöl iş kazası Haberi

İnegöl iş kazası

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım için gittiği binadan düşen işçi yaralandı. Tgrt Haber'de yer alan habere göre; olay Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel Sokak’ta meydana geldi. 

Sokak üzerinde yer alan tek katlı işyerinin yıkımını gerçekleştiren 53 yaşındaki Mustafa Turhan çatıda yer alan malzemeleri aşağı indirmeye çalışırken bir anda dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten aşağı düştü. 

Ölümden dönen işçi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü. İşçinin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.