26 / 04 / 2024

inegöl kentsel dönüşüm

inegöl kentsel dönüşüm

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi'nce Orhaniye ve kırsal Hilmiye Mahallesi'nde bulunan 2 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

Fahrettin Baykan: İnegöl'ün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, iş güvenliği yasasının 2 yıldan beri derken üyeleri tarafından yüzde 80-90 uygulandığını belirterek; "Yüzde 100'ünü inşaat sektörü uygulayamaz. Bu kanunu çıkaranlar da inşaat yapsınlar, onlar da uygulayamazlar. O kadar zor" dedi.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

İnegöl kentsel dönüşümle yenileniyor!

İnegöl Belediyesi son dönemde yaptığı şehir estetiği ve kentsel dönüşüm projeleriyle yeni bir İnegöl vizyonu oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bursa İnegöl'de 250 metruk bina yıkılacak!

Bursa İnegöl'de 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

İnegöl'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskiyen binaların yenilenme süreciyle imarda radikal değişikliklere hazırlandıklarını belirten Belediye Başkam Alinur Aktaş, İnegöl'de artık kentsel dönüşümlerin başlayacağını söyledi.

İnegöl'de kentsel dönüşüm anlatıldı!

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.

Eyüp Gül: Kentsel dönüşümde asıl amaç can güvenliği!

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, "Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak" dedi.

Alinur Aktaş: İnegöl'de kentsel dönüşüm şart!

İnegöl Müteahhitler Demeği (İMDER), inşaat sektörünü bir araya getiren Dayanışma Gecesi'nde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Kentsel dönuşümlerle 40-50 yıllık binaları dönüştürmemiz gerekiyor" dedi..

Fahrettin Baykan: İnegöl'de dönüşümü birlikte yapacağız!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Müteahhitleri Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda geçtiğimiz günlerde yapılan İnşaat Çalıştayı değerlendirilirken aynı zamanda İnegöl'de inşaat sektöründe neler yapılabileceği konuşuldu

İnegöl'e kentsel dönüşüm gerekiyor!

İnegöl Belediyesi ile Kent Konseyi'nin projelendirdiği ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getiren 'İnşaat Çalıştayı' Cumartesi günü Royal Otel'de gerçekleştirildi.

İnegöl'de riskli binalar yıkıldı!

İnegöl Belediyesi, Sinanbey Mahallesi Leylak Sokak'ta bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Adil Kansu: Şehrin fiziki yapısını bozan, imar sorunu teşkil eden, çevreye ve vatandaşa sıkıntı doğuran yapıların yıkımını gerçekleştirerek çözüme kavuşt

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

Alinur Aktaş Müteahhitler Derneği toplantısına katıldı. Yemekte inşaat sektörünü yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, kısa bir süre sonra sektörün analizini yapmak adına İnşaat Çalıştayı düzenleyeceklerini kaydetti.

İnegöl'de proje atağı!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor tesisleri Baykoca mahallesinde hayat bulacak. TOKİ konutlarının altında bulunan belediyemize ait alanda yapılacak olan modern tesisler İnegölspor'a hizmet verecek.

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Anayasa Mahkemesi'nden emsal kentsel dönüşüm kararı!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında, 3'te 2 çoğunlukla verilen yenileme ve yıkım kararı, Anayasa Mahkemesi'nden geçemedi. Yüksek Mahkeme tarafından Bağdat Caddesi'ndeki projede azınlık olan iki hissedarın, hak ettiklerinin verilmediği iddiasıyla bulunduğu bireysel başvuruda haklı gördü.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

inegöl kentsel dönüşüm Haberi

inegöl kentsel dönüşüm

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı gerçekleşirken, demir toplamaya çalışan yaklaşık 20 kişi tehlikeye aldırış etmedi. Tehlikeli kameraya yansıdı.

Hürriyet'te yer alan habere gre; olay, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Atatürk Caddesi'nde yaşandı. 2 katlı binanın yıkımının gerçekleştiği sırada bazı kişiler, gelip, demirleri toplamaya çalıştı. İş makinesi çalışırken, canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bu anlar, cep telefonlarıyla kaydedildi. 

Tehlikeli anların yaşandığını gören bina sahibi, durumu polise haber verdi. İhbarın üzerine olay yerine polis ekipleri, sevk edildi. Ekipler, demirleri toplarken tehlike oluşturan kişileri bölgeden uzaklaştırıldı. Yıkıma polis eşliğinde devam...