19 / 04 / 2024

İnegöl Merkez Pazar Yeri

İnegöl Merkez Pazar Yeri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, İnegöl’de yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken Merkez Pazar Yeri’nde devam eden çalışmaların sona geldiğini ve pazarın ağustos ayı sonunda faaliyete başlayabileceğini söyledi.

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

TOKİ Bingöl Merkez'e 600 adet 2+1, 3+1 ucuz konut!

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Merkez projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

Bağcılar Yüzyıl Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 2 bin 900 kişilik kapasiteye sahip olan Yüzyıl Merkez Camii’nin temeli törenle atıldı. 

Bursa Merkez Pazar Yeri açıldı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerin gelişmesi ve kalkınması için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda yeni ve modern bir hale gelen Merkez Pazar Yeri'ni hizmete açtı

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

İskenderun Orhantepe'ye çok amaçlı pazar yapılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti.

Kırklareli Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Merkez Camiikebir Mahallesi Bademlik Mevkiinde kat karşılığı Kapalı Pazar Yeri-Katlı Otopark-Ticaret-Konut Turizm alanı yaptırılacak. İhaleye konu kat karşılığı yapım işinin bedeli 123 milyon 997 bin 40 TL olarak belirlendi.

Bursa MERPA hizmete açılıyor!

Yoğun kar yağışı nedeniyle iki yıl önce çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nın (MERPA) yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat tamamlanma aşamasına geldi.

İnegöl Merkez Pazar Yeri Haberi

İnegöl Merkez Pazar Yeri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’deki kapalı pazar alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın 17 ilçesinde ve bin 70 mahallesinde çalışmalarına devam ettiğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İnegöl’de, geçen yıl yoğun kar yağışı nedeniyle ilçenin en önemli pazar alanlarından biri olan Merkez Pazar Yeri (MERPA), komple çökmüştü ve büyük sıkıntı yaşanmıştı. Şu andaki alanı yaklaşık 13 bin metrekare olan pazar yerini Büyükşehir Belediyesi olarak tekrar inşa ediyoruz” dedi.


Yapılan çalışmaları anlatan Altepe, “MERPA’daki çalışmalar şu anda bitme aşamasına geldi. Çatı montajları tamamlandı, eksikler gideriliyor. Zemin betonun atılmasıyla birlikte de artık kullanılmaya başlanacak. Pazarcı esnafımızın bir an önce burayı rahatlıkla kullanması için faaliyetlerimizi hızlandırdık. İnşallah...