19 / 04 / 2024

İnegöl metruk bina yıkım

İnegöl metruk bina yıkım

Bursa’da İnegöl Belediyesi tarafından tehlikeli binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda 10 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

1941 yılında bina vergilerine yapılan yüzde 10 zam iptal edilmiş! 

1941 yılında bina vergilerine yüzde 10 zam yapılacağına karar verilmiş fakat bugünkü adıyla İçişleri Bakanlığı tarafından iptal edilmiş. 

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Türkiye'de 69 bin 607 metruk bina yıkıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda ülke genelinde uyuşturucuların yuvası olan metruk binalar ortadan kaldırılıyor.

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Bursa Karacabey'de 3 metruk bina yıkıldı!

Bursa’ya bağlı Karacabey ilçesinde Ocak ayı içerisinde 3 metruk binanın yıkımı gerçekleşti.

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

Osmangazi'de 2020'de 81 metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde ilçe genelinde 81 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

İnegöl metruk bina yıkım Haberi

İnegöl metruk bina yıkım

Bursa İnegöl Belediyesi aracılığıyla görüntü kirliliği oluşturan ve tehlike arz eden binaların yıkım çalışmaları sürüyor. Kırsal ve merkez mahallelerde yer alan 10 metruk binanın yıkımını gerçekleştirildi.

Bursa’da Bugün Gazetesi’nde yer alan habere göre; modern bir kent oluşturmak ve gelecek nesillere güzel bir şehir miras bırakmak için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda sadece yaparak değil, yıkarak da geleceğin İnegöl'üne imar çalışmaları yapılıyor.

İnegöl Belediyesi aracılığıyla, halk sağlığını tehdit eden durumlar karşısında ilçe halkının güvenliği için kullanılmayan metruk binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bu çalışmalar sürecinde 8 kırsal ve merkez mahallede 10 metruk binanın yıkımı tamamlandı. Geçen hafta gerçekleşen yıkımlarda, Çayyaka Mahallesi’nde bulunan 144 ada 9 parsel, Cerrah Mahallesi’nde 189 ada 14 parsel, Alibeyköy Mahallesi’nde 1840 ada 41 parsel ve 1844 ada 112 parsel, Olukman Mahallesi’nde 136 ada 2...