26 / 04 / 2024

İnegöl Mobiliyum AVM

İnegöl Mobiliyum AVM

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si Mobiliyum, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. AVM, 225 bin metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olan Mobiliyum AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

İnegöl'e mobilya AVM yapılıyor!

İnegöl'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor. Türkiye'de ilk mobilya ihtisas merkezi olacak

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

İnegöl Mobiliyum AVM Haberi

İnegöl Mobiliyum AVM

Mobiliyum’un Anneler Günü’ndeki açılışı, ‘Annelerimize Saygı’ konseptiyle, sektör temsilcilerinin anneleri tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’nin ilk ve tek Mobilya AVM’si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225 bin metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.


AVM’yi 100 milyon dolar yatırım yapıldı. Mobilyum AVM Kurucu Başkanı Haluk Özbek “Mobiliyum AVM üyesi mobilya markaları, alanlarından uzman 30 bin kişiden fazla çalışanı ile 160 ülkeye ihracat yapmaktadırlar. Şuanda ihracat hacmimiz 300 milyon dolardır. Mobiliyum AVM’nin hayata geçmesiyle, 1 milyar dolar ihracat hedefliyoruz”...