25 / 04 / 2024

İnegölspor Tesislerinin temeli atıldı

İnegölspor Tesislerinin temeli atıldı

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Balıkesir'e 7.5 milyonluk altyapı yatırımı yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Bursa Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de eğitime değer katan çalışmaları kapsamında projelendirilen Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı...

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

ÇOMÜ personel sosyal tesislerinin temeli atıldı!

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), personel sosyal tesislerinin temel atma töreni yapıldı. Prof.Dr.Yücel Acer, ÇOMÜ'nün Çanakkale'ye, Türkiye'ye ve bilim dünyasına yakışır bir üniversite olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

İnegölspor Tesislerinin temeli atıldı Haberi

İnegölspor Tesislerinin temeli atıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Baykoca Mahallesinde düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 1 yıl içinde tamamlanması planlanan tesislerin hayırlı olmasını diledi.


Tesisin takımın her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir mekan olacağını dile getiren Altepe, "Takımın her türlü idmanlarını yapacağı, suni ve normal çim sahası ile küçük antrenman sahası olan tesis, İnegölspor'un gerçek anlamda önemli bir merkezi olacak. Yaklaşık 40 bin metrekarelik alana yapılacak tesisin maliyeti, yaklaşık 15 milyon lira." diye konuştu.


Kulübün Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor'un asıl yerinin bir üst lig olduğunu belirterek, "Bu tesis, çok uzun yıllar İnegöl'e, İnegöl'deki spor camiasına ve İnegölspor'a hizmet edecek. Eski tesis bundan yaklaşık 30 yıl önce yapılmıştı ama takdir edersiniz ki İnegöl gibi gelişen, büyüyen ve sporda marka...