26 / 04 / 2024

İnegölspora tesis müjdesi

İnegölspora tesis müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

İnegölspor'a yeni tesis yapılacak!

İnegölspor'un kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisleri Baykoca Mahallesi'nde inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu.

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.Dar gelirliye konut müjdesi veren Bulut, düşük taksitle konut uygulaması başlatacaklarını kaydetti.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Antalyalı dar gelirliye 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,Kumluca’yı uçuracak projelerini açıkladı. Türel dar gelirliye 5 bin konut müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bursalı esnafa kira indirimi müjdesi!

Esnafa nefes aldıracak yeni bir düzenlemeyi uygulamaya alan Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnafa kira indirimi müjdesi verdi. 

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

İnegölspora tesis müjdesi Haberi

İnegölspora tesis müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve bürokratlarıyla birlikte İnegöl Spor Kulübü’nün yeni tesisisin yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu. Bursa’nın bütün ilçelerine Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ulaştırdıklarını anlatan Altepe, “En önemli hedeflerimizden biri Bursa’nın spor kenti olmasıydı. Tüm ilçelerimizde spor kenti hedefiyle çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Özellikle İnegöl’ün en önemli markalarından biri olan İnegölspor, Bursaspor ile birlikte Bursa’nın gururlarından” dedi.


Altepe, İnegölspor’a yeni bir tesis kazandırma sözü verdiklerini hatırlatarak, “Çalışmalarımız artık tamamlandı. Projeler bitti, ihaleler yapıldı. Müteahhit firma, şantiyeyi kurdu. Yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerinde İnegöl’ün Baykoca Mahallesi’nin bulunduğu bölgede, İnegölspor’a yakışacak güzel bir tesisin inşaatına başlamış oluyoruz. Biri suni, diğeri normal çimden iki büyük maç sahası ile bir antrenman sahası olmak üzere 3 saha yapılacak” diye...