29 / 03 / 2024

ingilizlerin türkiyede ev yatırımları

ingilizlerin türkiyede ev yatırımları

Rekor sayıda İngiliz yatırımcının yurtdışında emlak alımıyla ilgilendiği bildirildi.The İndependent On Sunday, yurtdışı emlak alımlarında en çok rağbet gören ülkenin Türkiye olduğunu belirtirken, "Türkiye, liste başında" ifadesini kullandı. Gazete, Türkiy

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı tarafından ev kadınlarına ödeme yapılıyor. Ancak ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri birçok alan var. İşte o alanla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da iki yeni "deneyim" mağazası açtı. Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

Ev kiralarken bilmeniz gereken 10 altın kural!

Türkiyede yaklaşık 5,5 milyon ev kiralık peki, ev kiralarken nelere dikkat etmeliyiz ? Ev kiralamadan önce dikkat edilmesi gerekenler neler? Ev kiralarken dolandırılmayın. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, altın tavsiyelerde bulundu.

Türkler ev alma umudunu yitirmiyor!

Türk insanı ev almaktan vazgeçmiyor. Türkiye genelinde 5 milyon 532 bin 989 kiracı arasından 3 milyon 928 bin 422'si bir gün ev sahibi olacağını düşünürken, 1 milyon 604 bin 567 kişi hiç ev sahibi olamayacağı düşünüyor.

Ruslar Türklerle ev yarışında!

Avrupa ülkeleri arasında Türkiye, ABD’nin ünlü Miami kentine yatırımda birinci sırada bulunuyor. Miami’den çoğunlukla mortgage ile ev alan Türkleri, Ruslar izliyor.

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahhatin Halim tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Gökçeali Caddesi'nde kuruldu.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

ingilizlerin türkiyede ev yatırımları Haberi

ingilizlerin türkiyede ev yatırımları

İngiltere'de pazar günleri yayınlanan The İndependent On Sunday gazetesi, "Türkiye ve Ötesi: Riskte ve Uzak Topraklarda Alım Yapmanın Ödülü" başlıklı haberinde İngiltere'de emlak fiyatlarındaki durgunluğuna karşın para kazanmak isteyen İngilizler için `uzak ufuklarda umut'un olduğunu belirterek Türkiye'yi örnek verdi.
Rekor sayıda yatırımcıların dünyanın çeşitli yerlerinde emlak yatırımları ile ilgilendiğini kaydeden gazete, "Ve Türkiye liste başındadır" dedi. Gazete, yurtdışı için mortgage kredi sağlayan Conti Financial Services'in Türkiye'ye yönelik bilgi başvurularının yıllık yüzde 147 artarken İspanya için yüzde 28'lik gerileme olduğunu belirtti.


Türkiye, `Yeni İspanya' oldu


Türkiye'deki emlak fiyatlarının 2007 yılında yüzde 15-20 arasında bir artış gösterdiğine işaret eden gazete, Buna karşın İngiltere'ye göre fiyatların hâlâ ucuz olduğunu belirterek Türkiye'de iki odalı...