16 / 04 / 2024

İngiltere ağaç ev

İngiltere ağaç ev

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

İşte İngiltere'deki en lüks ağaç ev!

İngiltere Dorset'te ağaç evlerin en lüksü yapıldı. Odunadamdan ağaç evler adındaki evlerde lüks bir daire bulunan tüm olanaklar mevcut.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ev kiralarının önümüzdeki yıl düşeceğini iddia etti. Aşa, “İddia ediyorum, 10 bin liralık evin kirası 6 - 7 bine inecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

İstanbul’da yaşayan 34 yaşındaki mimar M. A. ev kiralamak isterken 4 bin TL dolandırıldı. Peki ev kiralarken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

Ev sahibi ve kiracıların hakları neler?

Sonbahar aylarına yaklaşıldıkça ev kiralamak isteyenler de arttı. Okulların yüz yüze eğitime geçiş yapacağının açıklanması ve üniversitelerin de yakında açılacak olması da kiralık ev arayışlarının artmasına neden oldu. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları neler? İşte ayrıntılar...

Rizeli marangozdan pandemi sığınağı!

Rize'de her geçen gün ilginç evler inşa edilmeye devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen marangoz Kadir Aksoy, kendisine ağaç ev inşa etti. 

Ay'da ev inşa etmenin maliyeti ne kadar?

İngiltere’de bir finans kuruluşu, ilk Ay gayrimenkul rehberini yayınladı. Gayrimenkul rehberinde Ay'da ev inşa etmenin maliyeti hesaplandı. 

İngiltere ağaç ev Haberi

İngiltere ağaç ev

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, koronavirüs nedeniyle okullara ara verilmesini değerlendirdi. 43 yaşındaki Rackley, iki kızı için büyük bir sürpriz yaptı ve ağaç ev yaptı.

3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için projeye 1 Nisan'da başlayan baba, sadece 120 Sterlin'e ağacın tepesinde ev inşa etti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Joe ilk başta ahşap paletler için arayışa geçti. Bütçesini ahşaba ayırmak istemeyen Joe eski paletler buldu ve onları zımparaladı. 

Joe, kaydırak, çatı plastiği, mantar zemin, birkaç vidaya toplam 120 Sterlin harcadı. Evde olan malzemelerle günde birkaç saat çalışarak sonuca ulaşan babanın projesi 4 Mayıs'ta tamamlandı. 

Joe Rackley, evinin inşa aşamasında çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında paylaştı. Fotoğraflar beğeni ve övgü topladı.

Vaktini boşa harcamamak için böyle bir işe girişen Rackley,...