19 / 04 / 2024

ingiltere Barclays şubeleri kapatılacakmı

ingiltere Barclays şubeleri kapatılacakmı

İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays' in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı...

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

Barclays, Türkiye’nin döviz rezervi artışının devamını bekliyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in kısa süre önce yayımladığı Türkiye ekonomisine ilişkin yıllık analizden sonra Barclays de gelişmekte olan piyasalar araştırma raporunda, Merkez Bankası'nın döviz rezervlerindeki artışın sürmesini beklendiğini paylaştı.

ABD ticaret hatasından sonra bildirdi! İşte Barclays'ın yıllık kârındaki keskin düşüş!

İngiliz borç veren kurum Barclays, maliyetli ABD ticaret hatasından sonra yıllık net karında yüzde 19 düşüş bildirdi ayrıca şirketin hisselerinde yüzde 8 düşüş gözlendi.

İngiliz Banka Barclays'dan Binance kararı! 

İngiliz banka Barclays dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance'a karşı kredi kartı ve banka kartı kullanımlarını durdurma kararı aldı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

İngiltere Crossrail metro projesinde sona gelindi!

2012 Mart'ta ingiltere'de yapımına başlanılan Crossrail metro projesinde sona gelindi. 44 milyar TL’lik Crossrail projenin açılışı merakla bekleniliyor.

İngiliz Barclays Bankası'na mortgage davası!

ABD Adalet Bakanlığı, İngiliz bankacılık ve finansal hizmetler devi Barclays’e dava açtığını duyurdu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

Barclays 19 bin çalışanının işine son verecek!

İngiltere'nin önde gelen bankalarından Barclays, 2016 yılına kadar 19 bin çalışanını işten çıkaracağını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, işten çıkarmaların yaklaşık yarısının İngilteredeki çalışanları etkileyeceği belirtildi...

İngiltere'nin en büyük bankalarından Barclays 400 şubesini kapatıyor!

İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays' in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı...

Finansbank Beypazarı ve İncirliova şubeleri açıldı!

Finansbank A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Finansbank Beypazarı ve İncirliova şubeleri açıldı. Beypazarı şubesi Kurtuluş Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde İncirliova Şubesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alıyor...

İngiltere'de yüzde 5 peşinatla mortgage kredisi!

Golden Key Emlak firması direktörü Özay Has, "Barclays Bank sadece birinci ev alacaklara değil, emlak sektörüne yatırım yapacak olanlara da yüzde 5 peşinatla kredi vermeye başladı" dedi...

ingiltere Barclays şubeleri kapatılacakmı Haberi

ingiltere Barclays şubeleri kapatılacakmı


İngiltere'nin en büyük bankaları arasında yer alan Barclays'in, ülkedeki banka şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatma kararı aldığı bildirildi​.


İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays'in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı.


İlk etapta bankanın yaklaşık 400 şubesinin kapatılacağı, bankanın, ülkenin indirimli ürünler satan Asda marketlerinde daha küçük birimler kurarak bankacılık hizmetlerini sürdüreceği ifade edildi. Banka geçen yıl açıklanan 3700 kişilik işten çıkarma planına ek olarak küçülme planını uygulayacağı dile getirildi.


Barclays'in üst yöneticisi Antony Jenkins'in önünüzdeki ay bankanın beş yıllık finansal hedeflerini açıklaması bekleniyor. Jenkins'in, bankanın düşük karlılığını artırmayı amaçladığı vurgulanıyor.


Hafta başında İngiltere'nin büyük bankaları arasında yer alan Lloyds Banking Group da bir açıklama yaparak, 2011'de yapılan plan kapsamında yaklaşık 1080...