19 / 04 / 2024

İngiltere Cambridge Camisi son durum 2019

İngiltere Cambridge Camisi son durum 2019

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Avrupa'nın ilk çevre dostu Cambridge Camisi İngiltere'de açıldı!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından finanse edilen Avrupa'nın ilk çevre dostu camisinin İngiltere'de açılışı yapıldı.

Cambridge Camisi'ni ibadet için hazır!

İngiltere’de inşa edilen çevre dostu cami için geri sayım başladı. Güneş enerjisi ve atık sudan faydalanılacak şekilde tasarlanan cami, ekolojik yaşama katkı sağlayacak.

Beko, Cambridge'de Ar-Ge Merkezi açtı!

Arçelik’nin İngiltere’de faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketi Beko Plc., Cambridge’deki Ar-Ge Merkezi’nin resmi açılışını yaptı.

Cambridge Camii'nin maliyeti 58.4 milyon TL olacak!

Dünyanın, Harward'dan sonra en prestijli ikinci üniversitesi olan İngiltere'nin başkenti Londra'daki Cambridge Üniversitesi'nin kampusüne yapılacak cami için hazırlıklar sürüyor. Proje 58.4 milyon TL'ye malolacak.

İngiltere'deki Cambridge Koleji için tarihi binalar araştırılıyor!

İşadamı Hakan Şaştım, İstanbul'da Cambridge adıyla kurduğu koleji, İngiltere'ye taşıyor. İşadamı eğitimin merkezi Cambridge'teki okul için tarihi binaları araştırıyor..

Çarşamba Yunus Emre Camisi ibadete açıldı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2009 yılında yapımına başlanan Yunus Emre Camisi, törenle ibadete açıldı. Törende konuşan Doç. Dr. Yaşar Yiğit, Türkiye'de 85 bin 500'ü aşkın cami olduğunu söyledi.

Tuzlukçu Merkez Camisi yeniden yapılacak!

Tuzlukçu Merkez Camisi yeniden yapılacak. Tuzlukçu Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Öncü yaptığı açıklamada, "Yeni yapacağımız cami için hayırsever vatandaşlarımızın maddi desteklerini bekliyoruz" dedi.

Habib-i Neccar Camisi'nin çevresinde turizm atağı!

Hatay'da, Anadolu'nun "ilk camisi" olarak kabul edilen ve avlusundaki Hristiyan mezarlarıyla bu dine mensup kişiler için de önem taşıyan Habib-i Neccar Camisi'nin çevresinde kamulaştırılan yapılarda turizme yönelik restorasyon başlatıldı

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Bosna Hersek'teki tarihi Alaca Camisi yeniden yapılıyor!

Bosna Hersek'in Foça kentinde, 1992 yılında şehri işgal eden Sırp birlikleri tarafından yıkılan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden inşa edilecek tarihi Alaca Camisi'nde inşaat çalışmaları başladı.

Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatı bitmek üzere!

Yapımına geçen yıl başlanan İstanbul Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 70'e yakını tamamlandı. Caminin doksanar metrelik 2 minaresinden birinin yüksekliği 30 metreye ulaştı. İşte detaylar...

Çamlıca Camisi'nin minareleri yükseliyor!

Çamlıca Camisi'nin minareleri yükseliyor. Yapımına geçen yıl başlanan caminin kaba inşaatının yüzde 70'e yakını tamamlandı. Caminin doksanar metrelik 2 minaresinden birinin yüksekliği 30 metreye ulaştı.

İngiltere Cambridge Camisi son durum 2019 Haberi

İngiltere Cambridge Camisi son durum 2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün şarkı sözü yazarı ve yorumcu Yusuf İslam ile buluştu. 

Yusuf İslam, Erdoğan'ı, başkanlığını yürüttüğü Müslüman Akademisyenler Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle İngiltere'de gelecek ay açılacak olan Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, çevre dostu caminin yapım sürecindeki yardımları nedeniyle Erdoğan'a teşekkür eden Yusuf İslam, Barış Treni Projesi'nin Türkiye'den başlayacağı de bilgisini paylaştı. Yusuf İslam, Erdoğan'a 'Barış Treni' adlı şarkısını simgeleyen bir lokomotif maketi takdim...