28 / 03 / 2024

İngiltere Crosby sarılık ev

İngiltere Crosby sarılık ev

Gillian Wals ve kocasının 30 yıldır yaşadığı İngiltere'nin Crosby bölgesindeki 6 odalı bu ev rüküş dekorasyonu nedeniyle 13 yıldır satılamıyor.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Geodağ İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geodağ İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Şeyhmus Dağ tarafından kuruldu.

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aba tarafından kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Vanness İnşaatçılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vanness İnşaatçılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL Nesip Özer tarafından kuruldu.

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bisgavlioğlu tarafından kuruldu.

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

İngiltere Crosby sarılık ev Haberi

İngiltere Crosby sarılık ev

İngiltere'nin Crosby bölgesindeki bu ev 13 yıldır satılamıyor. 6 odalı bu ev dışarıdan gayet normal görünmesine rağmen içi aşırı rüküş. Evin için görenler evin kalabalıklığından kaçıyor. Gayet nezih bir mahallede olan ve fiyatı 75 bin pound'a kadar düşmüş olan evin alıcı bulamamasının sebebi ise içi. Evde daha önce yaşayan Gillian Wals ve kocası 30 yıl boyunca bu evde oturmuş. Ancak evin dekorasyonu satın almak isteyenleri evden uzaklaştırıyor.