23 / 04 / 2024

İngiltere konut fiyatları

İngiltere konut fiyatları

İngiltere’de konut fiyatları, ülkede yaşanan ekonomik belirsizlikler ve piyasa gerilimlerine rağmen Ekim ayında yükseliş gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı. Rightmove verilerine göre bu ay ortalama konut fiyatı 367 bin 760 GBP oldu.

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin ağustos ayında yıllık bazda yüzde 10 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Mart 2022'de yüzde 11 arttı!

İngiltere’de 2022 Mart'ta konut fiyatlarının yüzde 1,4 yükseldiği açıklandı. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ülkede ev fiyatları Şubat 2022'de yüzde 0,8 oranında yükselmişti.

İngiltere'de kira fiyatları artacak!

İngiltere'de konut fiyatları yükselişini sürdürürken kira fiyatlarında da artış bekleniyor.

İngiltere'de konut fiyatları 15 yılın zirvesinde!

İngiltere'de konut fiyatları son 15 yılın en hızlı artışını kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 2,3 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları Londra'da talebin toparlanmasının ardından 2022 şubat ayında son 7 senesinin en yüksek yıllık büyüme oranı kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatları sert düşüş yaşadı!

İngiltere'de geçtiğimiz sene Ocak ayından Haziran ayına kadar olan süreçte konut fiyatlarındaki artışın çok yavaş olduğu belirlendi.

İngiltere'de konut fiyatları 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

İngiltere'nin konut alanında önemli bir kurumu olan Nationwide Building Society'nin Konut Fiyat Endeksi Raporu verileri yayımlandı. Yayınlanan rapora göre konut fiyat artışı 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 olarak gerçekleşti.

İngiltere'de konut fiyatlarındaki sert yükseliş eğiliminin 2022'de son bulması bekleniyor!

İngiliz konut kredi finansman kuruluşu Halifax, İngiltere'de konut fiyatlarındaki sert yükseliş eğiliminin 2022'de sona ermesinin beklendiğini duyurdu.

İngiltere'de ev fiyatları neden artıyor? 

İngiltere'de konut fiyatları giderek artıyor. İngiltere Merkez Bankası yetkilileri, İngiltere'de ev fiyatlarındaki artışın daha büyük alan edinme isteğinden meydana geldiğini dile getirdi.

İngiltere'de konut fiyatları arttı!

İngiltere'de konut fiyatları son 3 ay içerisinde son 15 senenin en hızlı artışını yaşadı.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım'da yüzde 10 arttı!

Resmi olarak açıklanan Nationwide verilerine göre, İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 10 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları rekora koşuyor!

İngiltere'de konut piyasası zor zamanlar geçiriyor. Ülkede ev fiyatları rekor kırdı. 

İngiltere’de konut fiyatlarında 14 yılın en hızlı yükselişi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları 2007 yılından beri en büyük aylık artışı gösterdi.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Nisan ayında yüzde 0,5 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin nisan ayında yüzde 0,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 5,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının Şubat ayında yıllık bazda yüzde 5,5 arttığı ve ortalama konut fiyatının 288 bin sterline yükseldiği belirtildi.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları sert düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 3,1 düşüş gösterdi...

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 6,3 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının Ocak ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 6,3 artış gösterdiği kaydedildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 1,9 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere konut fiyatlarının bu senenin ocak ayında yıllık bazda yüzde 1,9 artış gösterdiği bildirildi.

İngiltere konut fiyatları Haberi

İngiltere konut fiyatları

İngiliz emlak şirketi Rightmove yaptığı açıklamada, ülkede konut fiyatlarının Ekim ayında yüzde 0,9 arttığı, ortalama konut fiyatlarının 371 bin 158 sterline yükseldiği bildirildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada ülkede son dönemde yaşanan ekonomik belirsizliklerin ve gerilimlerin etkisiyle konut kredi faizlerinin arttığı, ev sahibi olmak isteyenlerin satış anlaşmalarını bir an önce tamamlamak istediği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, ülkede ilk defa konut sahibi olanların bu ayın ilk iki haftasında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 azaldığı belirtildi.

EYLÜL'DE YÜZDE 8,7'LİK ARTIŞ

İngiltere'deki Eylül ayı konut satışları ile ilgili verilen bilgilere göre, Eylül ayında satıcıların talep ettikleri konut fiyatları geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 8,7 artmıştı. Yine verilen detaylara göre, Ağustos ayında istenen fiyatlar geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 8,2...