19 / 04 / 2024

ingiltere satılık kale

ingiltere satılık kale

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

İngiltere'de 400 bin Euro'ya satılık kale!

Kale gibi tarihî ve ihtişamlı bir yerde yaşamayı hayal edenlere İngiltere’nin başkenti Londra’dan müjdeli haber var.Batı Londra’nın Kensington bölgesinde 16. yüzyıla ait bir kale satılığa çıkarıldı.

İngiltere ve Fransa'da satılık kelepir kaleler!

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

3S Firuze Konakları Firuzköy satılık daire fiyatları!

3S Firuze Konakları projesi 40 bin 853 metrekare alan üzerine 3S Kale Holding tarafından inşa ediliyor. 3S Firuze Konakları Firuzköy satılık daire fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

Kale Kent Beykent satılık daire!

Kale Kent Beykent satılık daire fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Kale Kent Evleri projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl aralık ayında yapılacak...

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ev!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede dükkan alanları 100 metrekareden oluşuyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları!

Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları 632 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire fiyatları, evlerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık!

Satış süreci devam eden Topkapı Avrupa Konutları toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Zeytinburnu satılık!

Dükkan alanlarının 100 metrekareden başladığı proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Zeytinburnu satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık daire!

Topkapı Avrupa Konutları Kale Konutları toplam 599 adet evden meydana geliyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları 632 bin TL'den başlıyor.

Liv Yapı Kale Kent satılık daire!

Liv Yapı Kale Kent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Birinci etap teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede toplam 1.471 adet konut bulunuyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri 2016 yılı ayında gerçekleşecek olan proje 10 katlı 9 bloktan oluşuyor.

ingiltere satılık kale Haberi

ingiltere satılık kale


İngiltere ve Fransa'da birçok tarihi kale alıcılarını bekliyor. Ortalama bir ev ile modern bir rezidans fiyatı arasında fiyat biçilen kalelerin bir kısmı arazi, bazıları ise tarihi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yaklaşık bin 100 metrekarelik arazi içindeki 400 yıllık kale, İskoçya'nın Aberdeen şehrine 30 dakikalık mesafede yer alıyor. Anıt eser olarak kabul edilen kalenin restorasyon masrafları alıcıya ait olacak.  Yine Aberdeen'e yarım saat uzaklıktaki Fetteresso Kalesi ise restorasyon masrafı olmadan alıcısını bekleyen kalelerden.

LORD KENNEDY'DEN SATILIK
İngiltere'de satışa çıkarılan birçok kalenin eski sahipleri arasında kraliyet ailesi üyeleri, lordlar, generaller ve siyasetçiler de yer alıyor. Mirasçılar tarafından satışa sunulan kalelerden biri de Kennedy ailesinin 400 yıldır elinde bulundurduğu Cassillis Kalesi. İskoçya'nın ilk yüksek eğitim kurumu St....