19 / 04 / 2024

İnistanbul büyük daire fiyatları

İnistanbul büyük daire fiyatları

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen İnistanbul Lokal’in satış tarihi yoğun talep üzerine planlanandan 6 ay öne çekilmişti. “En İyi Mimari Tasarım” ödülüne sahip olan projede şimdi de 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açıldı

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Ankara Büyükşehir'den satılık 11 daire!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar Mahallesi, 27465 ada 1 parseldeki 11 daireyi 23 milyon 615 bin TL'ye satıyor. 

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Ankara Büyükşehir'den kira gelirlerine sıkı takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal yaptığı açıklamada, yıllara göre yapılan analizler sonucunda tahakkuk eden kira gelirlerinin ancak yüzde 40’lar seviyesinde tahsil edildiğini tespit ettiklerini dile getirdi.

İzmir Büyükşehir'den satılık 107 daire!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenleyeceği 107 adet dairenin satış ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te başlayacak...

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kocaeli'deki 12 ilçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap kuraları çekildi!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Kura Çekimi Töreni gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir'den satılık 119 daire! İhalesi 27 Şubat'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki 119 daireyi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü ihale yöntemiyle satışa çıkarıyor...

İnistanbul büyük daire fiyatları Haberi

İnistanbul büyük daire fiyatları

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen, gördüğü yoğun ilgi ve hızlı satışıyla dikkat çeken İnistanbul Gala’nın ardından, İnistanbul Lokal de konut alıcılarından talep görüyor. “En İyi Mimari Tasarım” ödülüne layık görülen projede büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açıldı.

Mimari tasarımını Perkins+Will’in üstlendiği, şehrin her yerine kolayca ulaşılmasını sağlayan metro ve alternatif yollar, keyifle vakit geçirilebilecek geniş yeşil alanlar ve dünyada tek olan foldhome konseptine sahip olan İnistanbul, büyük kent yaşamına örnek teşkil ediyor. 

Ailenin her üyesine hitap eden sosyal olanaklar

İnistanbul Lokal’de fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, gençler, çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik de bulunuyor. Dünyada bir ilk...