20 / 04 / 2024

İnistanbul Hayat fiyat listesi

İnistanbul Hayat fiyat listesi

İnistanbul Hayat fiyat listesi 469 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Hayat projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

İnistanbul Hayat yakında satışta!

Yoğun ilgi gören İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından İnistanbul Hayat da yakında satışa çıkıyor. Ön talep döneminde çok kısa sürede 3000’e yakın talep alan İnistanbul Hayat’a ilgi şimdiden yoğun.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Seba Hayat güncel fiyat listesi!

Seba Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi!

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 508 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

Avrupark Hayat güncel fiyat listesi!

Avrupark Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat imzasını taşıyan proje 13 bloktan meydana geliyor. 

İnistanbul Hayat fiyat listesi Haberi

İnistanbul Hayat fiyat listesi


İstanbul'un Avrupa yakasında Topkapı'da yükselen İnistanbul Hayat projesi, Nef ve İş GYO tarafından inşa ediliyor. İnistanbul Hayat projesinde 404 daire yer alıyor.


Eski Anadolu Şişecam Fabrikası'nın yerine yapılan İnistanbul Hayat projesi 16 bin 734 metrekare alanda hayata geçiriliyor. İnistanbul Hayat'ta fiyatlar 469 bin TL'den başlıyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu İnistanbul Hayat projesinde dairelerin alanları 49 metrekare ile 364 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Hayat Evleri, 2018'in sonunda teslim ediliyor.


Yenikapı Hızlı Feribot İskelesi'ne 5 kilometre mesafede olan İnistanbul Hayat projesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'ne ve Davutpaşa Metro İstasyonu'na 100 metre yakınlıkta yer alıyor.


Topkapı İnistanbul Hayat ödeme planı kapsamında yüzde 0,42 faizle 60 aya kadar, yüzde 0,70 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10...