27 / 04 / 2024

innovia 4 inşaatı

innovia 4 inşaatı

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

İnnovia 4'te inşaat çalışmaları devam ediyor!

Esenyurt’ta yaşanan imar sorunları nedeniyle gecikmeli başlayan İnnovia 4 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, “Sorunlar nedeniyle 6 ay şantiyeye giremedik. Ancak proje söz verdiğimiz şekliyle bitecek” dedi...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi kasım ayında yüzde 8,4 oranında yükseldi!

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi Kasım 2023 yılında, bir önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 8,4 yükseliş gösterdiği açıklandı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 5,4 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla Ekim 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos 2023’te geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 5,4 artış gösterdi.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

Hizmet, perakende ve inşaat sektörlerinde güven azaldı! TÜİK resmen duyurdu! 

TÜİK tarafından, sektörel güven endekslerinin Ağustos ayında aylık bazda perakende ticaret sektöründe yüzde 0,4, inşaat sektöründe yüzde 0,7 ve hizmet sektöründe yüzde 1,7 düştüğü açıklandı. İşte o rakamlar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 3,4 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılının ilk iki çeyreğinde yükseliş gösteren inşaat malzemeleri sanayi üretimi, temmuz, ağustos, Eylül'de üst üste düşerek 3. çeyreği yüzde 3,4’lük kayıpla tamamladı. 

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

innovia 4 inşaatı Haberi

innovia 4 inşaatı

İnşaat sektörünün en büyük firmaları arasında yer alan Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. 

Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığını bildiren Yeşil İnşaat yönetimi bütün taşeron firma yöneticilerini çağırarak İnnovia 4 projesini durduğunu, tüm taşeron firmaların malzeme ve takımlarını almalarını bildirdi. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 projesinin satış ofisiyle görüşen konut mağduru Mehmet Emin Doğal yaptığı açıklamada "İnşaatın 2020 yılında başlayacağını ve 9-18 ay içinde de teslim edileceğini söylediler." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Saraçhane'de ve proje şantiyesinde toplanarak protesto gösterileri gerçekleştiren konut mağdurları evlerine kavuşmak istiyor. 

Bazı Innovia 4 mağdurlarından Ukra City mağdurları gibi dernek kurma önerisi gelirken, bazı mağdurlar ise dava açıp evlerini alma peşinde. Toplam 5 bin mağdurun şimdilik ne yapacağı merak konusu...