20 / 04 / 2024

İnnovia 4 kiralık daire

İnnovia 4 kiralık daire

Beylikdüzü İnnovia 4 satılık daire tipleri 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerden oluşuyor. Projede konutların teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Kiralık araçlar hakkında Yargıtay'dan karar çıktı!

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi kiralık araçla otoyoldan ihlalli geçiş yapılması nedeniyle araç sahibi hakkındaki icra takibinin reddedilmesini, araç sahibinin ödeme yaptıktan sonra ücreti kiracıdan tahsil etme imkanı bulunduğu gerekçesiyle bozdu

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 

Kiralık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

sahibinden ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi  (BETAM) işbirliği ile hazırlanan “Konut Piyasası Görünümü” raporunun 4'üncüsü açıklandı. Rapora göre, baharın başlaması ile birlikte satılık ve kiralık konut sektörleri hareketlendi. 

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Kiralık ev arayanların sayısı 4 kat arttı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem sonrasında, kiralık ev arayışı deprem öncesine göre 4 kat arttı. Türkiye genelinde ise, depreme dayanıklı yeni ev arayanların oranı bir önceki aya göre 10 katına çıktı.

Kiralık ev kalmadı! Fırsatçılar arttı!

İzmir'de yaşanan yıkıcı depremin ardından büyük korku yaşayan vatandaşlar evlerini değiştirmeyi istiyor. Yaklaşık 4 bin 500 konutun ağır hasar gördüğü şehirde boş kiralık ev bulmak da zorlaştı. Daha güvenli evlerde yaşamak isteyenler günlerce ev aradıktan sonra merkeze uzak yerlere taşınıyor.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

İnnovia 4 kiralık daire Haberi

İnnovia 4 kiralık daire

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan İnnovia 4 Evleri'nde 1+1 evler için 900 lira, 2+1 evler için 1.600 lira, 3+1 evleri için ise 2 bin 450 lira taksit ödeme yapılıyor. 


Satış süreci devam eden proje 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


Beylikdüzü İnnovia 4 satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Yüzde 10 peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen projede 0 faiz avantajı yer alıyor.


İnnovia 4 Beylikdüzü Konutları ' nın ortak alanları arasında; basketbol sahası, yüzme havuzu, voleybol sahası, fitness merkezi, buhar odası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, koşu parkuru ve sauna mevcut.


Beylikdüzü İnnovia 4 satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 139 bin TL, 2 oda...