24 / 04 / 2024

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek

Yeşil GYO’nun imzasına sahip Innovia projesinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında 9 bin 100 konut teslim edilirken projenin dördüncü etabından konut satın alanlar, mağdur edildi. 2015 yılında tamamlanması planlanan projede, teslimler hala yapılmadı.

Yeşil GYO ilk 9 ayda 16.1 milyon TL hasılat elde etti! Innovia 4 projesinde son durum netleşti! 

Yeşil GYO tarafından 2023'ün ilk 9 ayına ilişkin faaliyet bilgileri ve gelişmeler açıklandı. Peki Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Citroen elektrikli EC-4 fiyatı açıklandı! Citroen elektrikli EC-4 ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Citroen elektrikli EC-4'ün kasım ayı fiyatları belli oldu. Peki EC-4 özellikleri neler? Citroen elektrikli EC-4 ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Innovia 4'ün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO tarafından Innovia 4 projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Innovia 4 projesinin değeri ne kadar oldu?

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Innovia 4 Projesi'ne ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesi edilmiş halini yayınladı.

İnnovia 4 mağdurları 24 Eylül'de eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Yakuplu İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde Kasım ayında inşaat çalışmaları başlayacak. Peki İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman yapılacak?

Toplam 600 daire ve ticari ünitelerinden oluşan proje yaklaşık olarak 30 bin metrekare arsa alanına yayılacak. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman yapılacak?

Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman başlayacak?

Arsa alanı yaklaşık olarak 30 bin metrekare olarak belirlenen Avrupa Konutları Atakent 4'te 600 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman başlayacak?

Körfezkent 4 ne zaman teslim?

Kocaeli'de inşa edilen Körfezkent 4 Emlak Konutları 'nda yer alan konutların büyüklükleri 87 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor. Peki Körfezkent 4 ne zaman teslim edilecek?

Körfezkent 4 ne zaman?

Körfezkent 4 projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 165 bin TL ile 317 bin TL arasında değişiyor. Peki Körfezkent 4 ne zaman?

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek Haberi

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek

İstanbul Esenyurt'taki Yeşil İnşaat tarafından teslim edilemeyen dairelerini almak amacıyla buluşan onlarca yurttaş bir araya geldi. Evrsensel'de yer alan habere göre; Innovia 4 önünde buluşarak eylem yapan mağdurlar, "Evlerimiz çürüyor. Bunlar milli servet, devletten yardım bekliyoruz" pankartını açtı. Eylemi Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi de destekledi.

"YASA TEKLİFİ SUNACAĞIZ"

Burada konuşan CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi, yurttaşların sorunlarının çözümüyle ilgili ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Önemli olan vatandaşlar nasıl ev sahibi olacağı. Bir an önce bu inşaatların bitirilmesi ve evlerine kavuşması için elimizden geleni yapılmayacağız.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve Ticaret Bakanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıklarla görüşmeler gerçekleştireceğiz ve bir yasa teklifi hazırlayarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bu yasa teklifini sunacağız. Hep birlikte çözümler üretmek için çalışmalar yürüteceğiz....