24 / 04 / 2024

Innovia 4ün inşaatı ne zaman başlayacak

Innovia 4ün inşaatı ne zaman başlayacak

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatının kaba inşaatın tamamlanmak üzere. İşte projede son durum...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişleri Haziran ayında gerçekleşirken, projenin temeli 13 Haziran'da atılmıştı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişleri Haziran ayı içerisinde gerçekleştirildi. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne?

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Fatih'te 4 katlı binanın inşaat iskelesi çöktü!

Fatih'te sabah saatlerinde yıkım aşamasında olan 4 katlı binanın inşaat iskelesi çöktü. Çökme sırasında bölgede kimse olmaması büyük bir faciayı önledi.

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

4 soruda inşaat ruhsatı işlemleri 2018!

Bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlanılması için öncelikle bağlı olunan belediyeden yapı ruhsatının alınması gerekiyor. İşte 4 soruda inşaat ruhsatı işlemleri 2018..

Innovia 4ün inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

Innovia 4ün inşaatı ne zaman başlayacak

İnşaat sektörünün en büyük firmaları arasında yer alan Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. 

Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığını bildiren Yeşil İnşaat yönetimi bütün taşeron firma yöneticilerini çağırarak İnnovia 4 projesini durduğunu, tüm taşeron firmaların malzeme ve takımlarını almalarını bildirdi. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 projesinin satış ofisiyle görüşen konut mağduru Mehmet Emin Doğal yaptığı açıklamada "İnşaatın 2020 yılında başlayacağını ve 9-18 ay içinde de teslim edileceğini söylediler." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Saraçhane'de ve proje şantiyesinde toplanarak protesto gösterileri gerçekleştiren konut mağdurları evlerine kavuşmak istiyor. 

Bazı Innovia 4 mağdurlarından Ukra City mağdurları gibi dernek kurma önerisi gelirken, bazı mağdurlar ise dava açıp evlerini alma peşinde. Toplam 5 bin mağdurun şimdilik ne yapacağı merak konusu...