20 / 04 / 2024

Innovia Zekeriyaköy ön talep

Innovia Zekeriyaköy ön talep

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ''Innovia'' markası ile konut üretmeye devam ediyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy'de ön talep topluyor.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde, 1791 Ada 2 Parsel 38, 81,82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 100, 101, 102 Blokların ve Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy), 1791 ada 2 parsel Sosyal Tesis Üstyapı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde  (Köy Zekeriyaköy) kısmi geçici yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını 20 milyona satıyor!

Süperstar Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını yüzde 50 indirimle yeniden satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy'ün 3. Etap ihalesi 16 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 16 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Innovia Zekeriyaköy ön talep Haberi

Innovia Zekeriyaköy ön talep

Yeşil GYO'nun İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Innovia Zekeriyaköy'de ön talep topluyor. Villa konseptli projede toplamda 40 adet bağımsız birim bulunuyor.


Innovia Zekeriyaköy projesindeki villalaar  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy'de fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi.


Yoğun yeşil alana sahip olan Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy projesinde, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, otopark, çocuk oyun alanları gibi ortak alanlar mevcut. 


Innovia Zekeriyaköy görselleri:





Innovia Zekeriyaköy iletişim:

Web: www.yesilgyo.com

Tel: 0850 333 99 99

Öznur YASLI /...