19 / 04 / 2024

İnönü Belediyesi Spor Ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaat

İnönü Belediyesi Spor Ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaat

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Mazda MX-5 ne kadar oldu? İşte Mazda MX-5, 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mazda’nın cabrio spor modeli MX-5, Ocak 2023 fiyat listesi merak ediliyordu. Peki Mazda MX-5 kaç TL oldu? İşte Mazda MX-5, 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mazda MX-5 Aralık'ta 90 bin TL zamlandı! İşte Mazda MX-5 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Mazda’nın cabrio spor modeli MX-5, bu ay 90 bin lira zam aldı. Peki Mazda MX-5 fiyatı kaç TL? İşte Mazda MX-5 21 Aralık 2022 fiyat listesi…

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Tüm binalara kimlik verilmeli!

Türkiye'de son zamanlarda yaşanan deprem felaketlerinde yaşanan bina yıkımları ülkedeki binaların sağlık yapısını yeniden tartışılır hale getirdi. Aydın Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aksu, ülkede her binanın kimlik numarası olması ve buna göre her binaya karne verilmesi gerektiğini dile getirdi.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Sitede oturan herkesi ilgilendiriyor! Aidatlar düşecek mi?

Koronavirüs salgını nedeniyle spor salonu, hamam, sauna gibi yerler ikinci bir emre kadar kapatıldı. Bu tarz sosyal alanları bulunan sitelerde ise merak edilen konu aidatlar oldu. Peki aidatlar düşecek mi? İşte tüm merak edilenler...

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

İnönü Belediyesi Spor Ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaat Haberi

İnönü Belediyesi Spor Ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaat

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde temel betonu atılan ve yalıtımları yapılarak üst betonu da tamamlanan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı, çelik aksamın montajı ile devam edecek. Yaz sonuna kadar tamamlanarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi her koşul ve iklimde spor yapılmasına olanak sağlayacak özellikleri ile ilçenin sosyal ve sportif yaşamına önemli katkılar...