26 / 04 / 2024

inönü stadı yıkım çalışmaları

inönü stadı yıkım çalışmaları

Beşiktaş ile Vodafone arasındaki sponsorluk anlaşmasının ardından stadın yıkımı hız kazandı. Stadın zemine doğru yapılan kazılarda alttan çıkan su tabakası, manzarayı gören taraftarlar arasında büyük şaşkınlık yarattı.

İnönü Stadı Yeni Açık bölümü güvenlik perdesi için ihale yapılacak!

2 Haziran'da yıkımına başlanan İnönü Stadı'nda yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Stadın Yeni Açık bölümünün güvenlik perdesi için 27 Haziran'da ihale yapılacak...

İnönü Stadı'nın temsili yıkımı 2 Haziran saat 19.03'te yapılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü stadı olan İnönü Stadı, 27 Kasım 19947'den beri hizmet veriyor. Stadın temsili yıkımı 2 Haziran Pazar günü saat 19.03'te gerçekleşecek...

Hatay Defne'de rezerv alan krizi: Tahliye için 1 gün süre verildi, habersiz yıkım başlatıldı! 

Hatay Defne’de orta hasarlı olmasına karşın yıkım kararı verilen konutların tahliye edilmesi için bir günlük süre tanındı. Yıkım için gelen ekip vatandaşların direnmesi üzerine geri gitti. İşte detaylar...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

inönü stadı yıkım çalışmaları Haberi

inönü stadı yıkım çalışmaları


Siyah beyazlı yönetim stadı yıkarak 14-15 ay içerisinde yeni stadı yapmayı planlarken yeni açık tribünün tarihe karışmasının ardından kapalı tribünde de yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnönü Stadı'nda kapalı tribünün çatısı ve sahaya yakın kısmı yıkılırken kısa bir süre içerisinde tüm tribünün yıkılması bekleniyor.

STADIN ALTINDAN DENİZ ÇIKTI

Bu arada İnönü Stadı'nda zemine doğru yapılan kazılarda zeminin altında su tabakası bulundu.

Bulunan su tabakası Beşiktaş taraftarları arasında şaşkınlık yaratttı.


Çarşı'dan açıklama


Çarşı'nın Twitter adresinden yaptığı açıklamada konuyla ilgili şöyle denildi: "Stattaki deniz suyu sanılan su birikintisi su borularının patlamasından dolayı...