26 / 04 / 2024

İnönü Stadyumu Düfa boyaları

İnönü Stadyumu Düfa boyaları

İki günden beri Seyrantepe, Ali Sami Yen ve Galatasaray haberlerinden sıkılan Beşiktaşlılar bu haber sizin için. İnönü Stadyumu'na ne yapılacak?

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Yalova'da 432 binanın kentsel dönüşüme alındı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Yalova'da yapılan etkin çalışmalarla bugüne kadar 432 binanın kentsel dönüşüme alındığını söyledi.

İzmir Bornova Stadı'nın çevre düzenlemesi hazır!

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Ozan Tüzün: Kentsel dönüşümle birlikte altyapı çökebilir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, araba sayısının kentsel dönüşümle birlikte artacağını ve alt yapısının çökeceğini söyledi.

İngiltere’de inşaat sektörü son üç yılın en düşük seviyesini gördü!

İngiltere’de, inşaat sektörü satın alım endeksi yöneticileri endeksi (PMI) nisan ayında 52'ye gerileyerek yaklaşık son üç yılın en düşük seviyesini gördü.

Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı!

Demir Group'un Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı. Projede inşaat çalışmaları sürüyor.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz."

Yeşil Yaka'da ön talep dönemi başladı!

Mesa Mesken ve Nurol GYO Büyükçekmece'de yeni bir proje için düğmeye bastı. Yeşil Yaka'da ön talep dönemi başladı.

Muharrem Akdemir: Zonguldak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Zonguldak Belediyesi'nde Kentsel Dönüşüm toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında yapılan toplantıda Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri ile Ankara'dan özel bir planlama firmasının müdürü Mehmet Koca katıldı.

İngiltere'de inşaat sektörü 10 ayın en düşük seviyesine geriledi!

İngiltere’de şubat ayı hizmet sektörü Satın Alım Yöneticileri endeksi 52,7 ile yaklaşık son üç yılın en düşük seviyesine geriledi. Dün açıklanan şubat ayı inşaat sektörü PMI verisi ise 54,2 ile son 10 ayın en düşük seviyesine gerilemişti.

AIPH'nin Yılın Üreticisi Ödül Töreni Essen'de yapıldı!

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği'nin (AIPH) Yılın Üreticisi Ödül Töreni, Almanya'nın Essen kentindeki dünyanın en büyük bahçecilik fuarında yapıldı.

Konya'nın kentsel dönüşümde eksiklikleri var!

Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı Mustafa Kaş, Konya'nın kentsel dönüşümde eksikliklerin olduğunu belirterek, vatandaşın yeterli düzeyde bilgilendirilmediğini dile getirdi.

İnönü Stadyumu Düfa boyaları Haberi

İnönü Stadyumu Düfa boyaları

KAYALAR Kimya ve Alman Meffert grubu ortaklığı ile kurulan Düfa Boyaları, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün tarihi İnönü Stadyumu'nu boyuyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yaptığı anlaşma ile tarihi İnönü Stadyumu'nu boyamak için harekete geçen Düfa, yeni sezonda taraftarı yenilenmiş stadyumla buluşturacak. Düfa Türkiye Genel Müdürü İrfan Çetindamar, ''Takımını sonuna kadar destekleyen büyük Beşiktaş taraftarına ve futbol kulübüne, yenilenen İnönü Stadyumu'nda bu sene de başarılar diliyoruz'' açıklamasını yaptı.