25 / 04 / 2024

inşaat düzenlemeleri 2017

inşaat düzenlemeleri 2017

Hükümet, Ekonominin lokomotif sektörü olarak görülen inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. 

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Kaad İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaad İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Alper tarafından kuruldu. 

Risan Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Risan Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Öz tarafından kuruldu.

Rockwall İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rockwall İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Shwıkh ve Husseın Alhaj Husseın ortaklığında kuruldu. 

Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çilek tarafından kuruldu. 

Standandart Bau İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standandart Bau İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilel Taznı ve Amna Adlı ortaklığında kuruldu.

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özüak tarafından kuruldu. 

Arnous Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnous Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazal Arnous tarafından kuruldu. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Jad Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jad Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Fareed Almahamıd tarafından kuruldu.

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Jamman tarafından kuruldu. 

inşaat düzenlemeleri 2017 Haberi

inşaat düzenlemeleri 2017

Hükümet, Türkiye ekonomisinin itici gücü ve yaklaşık 2.2 milyon kişiye istihdam eden inşaat sektörünü desteklemek adına yenilikler üretmeye devam ediyor. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın konuğuydu. Bakan Elvan, inşaat sektörüne ilişkin kritik altı düzenlemenin yapılacağını açıkladı. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Elvan'ın yaptığı açıklamada, inşaat izin süreçlerinin kısalacağı bilgisi yer alırken, ruhsatlarında tek imzayla verilebileceği açıklandı. Açıklamada, inşaat malzeme standartlarının güncelleneceğini ve yenilikçi uygulama ve malzemeler ile teşvik edileceği de söyledi. 

Kentsel dönüşüm yerli imalat sanayi için yenilikçi ürün üretilmesi yönünde değerlendirilecek. Elvan, sektörün son 15 yılda ortaya koyduğu büyüme performansına da dikkat çekti. 

İşte, Bakan Elvan'ın açıklaması; "İnşaat izin süreçlerini kısaltacak ve inşaat ruhsatlarını tek imzayla vereceğiz. Yenilikçi uygulama ve malzemelerin kullanılmasını teşvik edeceğiz. İnşaat sanayisinde yerli girdi kullanımını,...