02 / 05 / 2024

inşaat fatura ödeme

inşaat fatura ödeme

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun ''12 Temmuz 2019 bir binadan 2+1 daire aldım. Ne zaman biteceği de belli değil. Faturaları deme zorunluluğum var mı? ' sorusunu yanıtladı.

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

İşte inşaatı devam eden 36 Emlak Konut projesi!

Emlak Konut 36 projesinde inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar 32 projesinde inşaat çalışmalarını tamamlayan firma geçtiğimiz günlerde 47 projesinde erken ödeme kampanyasını başlattı.

İnşaat harcamasına KDV iadesi geliyor!

TBMM’ye sunulan Torba Yasa Tasarısı’nda yer alan yatırımlardaki inşaat harcamalarının KDV’si geri ödenecek. Geri ödeme 2017’yle sınırlandırıldı. Emrah Akın, “ Bu düzenlemenin süresiz veya en azından 2020’ye kadar uygulanması daha çok yatırımcıyı harekete geçirir” dedi.

İnşaat firmaları bu yıl gaza bastı!

2015 yılında seçimler nedeniyle frene basıp sadece 50 proje tanıtan inşaat firmaları yılbaşından bu yana gaza bastı. İlk beş ayda 41 markalı konut projesi özel indirim ve ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu.

Adana İnşaat Fuarı sektöre büyük ivme kazandıracak!

ADANA Yapı Müteahhitleri Demeği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Adana İnşaat Fuarı'nın başta Adana'ya ve bölge şehirlere, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandıracağım söyledi.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda inşaat durdu mu?

MANİSA Soma'daki faciada ölen 301 madencinin ailesi için TOKİ'nin yaptırdığı 301 konutun inşaatı durdu. Yüklenici firmanın iki aydır ödeme yapmaması üzerine alt firma iş bırakma kararı aldı.

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı Dumankaya'nın Bahçeşehir ve Halkalı'da hayata geçirdiği 3 projede geçerli olacak. Kampanya kapsamında Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi gerçekleştirecek.

3. havalimanı inşaatında çalışan işçilere bayram hediyesi!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğini yerine getirerek, üçüncü havalimanı inşaatında çalışan tüm işçilere bayram hediyesi olarak 2 bin 500 lira ödeme yaptıklarını bildirdi.

Yeşilyurt İnşaat Zonguldak'ta 250 konutluk proje inşa edecek!

2004 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yeşilyurt İnşaat; projelerinde müşteri memnuniyetini birinci sıraya alarak 30’a yakın ödeme kolaylığı ile ev alacaklara her türlü kolaylığı sağlıyor

inşaat fatura ödeme Haberi

inşaat fatura ödeme

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '12 Temmuz 2019 bir binadan 2+1 daire aldım. Elektrik ve su abonesi olmak istiyorum ama inşaat tam bitmediği için çevre ve altyapı çalışmaları da tamamlanmamış. Geçici müteahhit beni arayıp ‘235 TL elektrik faturası geldi sen kullandın’ diyor ve hâlâ inşaat devam ediyor. Ödeme zorunluluğum var mı? sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

12 Temmuz 2019 bir binadan 2+1 daire aldım. Elektrik ve su abonesi olmak istiyorum ama inşaat tam bitmediği için çevre ve altyapı çalışmaları da tamamlanmamış. 1 ay evde kaldım, seyyar kabloyla 1 ampul taktım.

Geçici müteahhit beni arayıp ‘235 TL elektrik faturası geldi sen kullandın’ diyor ve hâlâ inşaat devam ediyor. Ne zaman biteceği de belli değil. Ödeme zorunluluğum var mı?  G.C.