11 / 05 / 2024

inşaat hız testi

inşaat hız testi

Gayrimenkul sektörü 2006'da mayıs ayına kadar sürdürdüğü canlılığı 2007'de bir türlü yakalayamadı. Yükselen konut fiyatları, düşmeyen faiz oranları, seçim öncesi, sonrası derken beklentiler ertelendi.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Zaj İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zaj İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Cenk Zeyrek tarafından kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kardelen Ateş tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Dağ tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yıldız tarafından kuruldu.

inşaat hız testi Haberi

inşaat hız testi

Orta gelir grubuna yönelik çok fazla proje üretilmemesi de sektörü yavaşlattı. Bu yıl sektörü sırtlayan başını alışveriş merkezlerinin çektiği ticari gayrimenkuller oldu.


GAYRİMENKUL sektörü 2005'te yaşadığı ve Mayıs 2006'ya kadar süren coşkuyu bu yıl yaşayamadı. Yılın ilk 6 ayında seçimlerin yarattığı gerginlikler nedeniyle ertelenen ev sahibi olma girişimleri, ikinci yarıda da bir türlü düşmeyen konut fiyatlarına ve faiz oranlarına takıldı. Üstelik siyasi gerginliklere artan terör olayları ve Kuzey Irak operasyonu da eklendi. Bunun sonucunda iki yıl önce ülke ekonomisini sırtlayan gayrimenkul sektörü, 2005'de yüzde 21.5 olan, 2006'nın ilk çeyreğindeki yüzde 26.5 seviyesinde büyürken, bu yıl geçtiğimiz yıldan aldığı ivme ile sadece yüzde 17 (sabit fiyatlarla yüzde 5.4) yükselebildi. Konuttaki durgunluğa karşın, büyümeyi...