26 / 04 / 2024

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları!

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı bir takım önlemler hayata geçirildi. Peki bu önlemler kapsamında inşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) geçtiğimiz haftalarda  2023 yılı Haziran ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Buna göre dolar  ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam....

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat...

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın.

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı Haberi

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı

Önceki gün yapılan kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tam kapanma hakkında beklenen açıklamayı yaptı. Milliyet'te yer alan habere göre; 29 Nisan saat 19:00'da başlayacak tam kapanma 17 Mayıs saat 05:00'te sona erecek.  İçişleri Bakanlığı, Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi'ni, 81 il valiliğine gönderdi. Genelgede sokağa çıkma yasağından muaf olan çalışanların bilgisi yer aldı. Genelge sonrası birçok inşaat çalışanı sokağa çıkma yasağından muaf olup olmadığını araştırıyor. 

Yayınlanan genelgeye göre inşaat çalışanları tam kapanma sürecinde sokağa çıkma yasağında muaf olan çalışanlar arasında yer aldı. Bu süre içerisinde inşaat işçileri çalışmaya devam edecek ve  bu sürede inşaat faaliyetleri de aralıksız devam edebilecek. 

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge...