23 / 04 / 2024

inşaat işçisi iş ilanları

inşaat işçisi iş ilanları

Hükümetin başlattığı istihdam seferberliği, İŞKUR üzerinde yürütülüyor. İşverenlerden İŞKUR’a 90 bin talep geldi ve kurum, 90 bin iş için acil eleman arandığını açıkladı. İşçi arayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor ve acil olarak 1.314 inşaat işçisi aranıyor.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Kavgada bıçaklanan inşaat işçisi, yaşamını yitirdi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan inşaat işçisi Ahmet Daştemir (28) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

inşaat işçisi iş ilanları Haberi

inşaat işçisi iş ilanları

Başlatılan istihdam seferberliği ile yılın ilk iki ayında 256 bin yeni istihdam yaratıldı. Seferberlik kapsamında önce; özel sektör işverenlerine mevcut çalışanlarına ilave alacakları her bir sigortalı için 773 lira tutarındaki prim ve vergi teşviki getirildi. Ardından kadın, genç ve İŞKUR’dan mesleki yeterlilik belgesi alanları istihdam edenler için ilave destekler verildi.


Aynı zamanda yine İŞKUR’un işbaşı eğitim programından mezun olanları istihdam eden işverenlere de ilave destek geldi ve imalat sanayinde çalışanların 42 ay, diğer sektörlerde çalışanların ise 30 ay işveren hisseleri işsizlik fonundan karşılanmaya başladı. Yine istihdam seferberliği kapsamında başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olmak üzere birçok kesim ile ‘en az bir kişiyi işe alın’ kampanyası başlatıldı. 


ÇALIŞMALARI İŞKUR YÜRÜTÜYOR

Tüm bu teşvik ve kampanyalar meyvesini verdi, önce 1-20 Şubat tarihleri...