16 / 04 / 2024

inşaat kaldırım

inşaat kaldırım

İnşaatların yaya kaldırımlarını şantiye alanı gibi kullanması, vatandaşların tepkisini çekiyor. Belediyelerin Kabahatler Kanunu’na göre inşaatlarda çevre kirliliği ve kaldırımları işgal etme gibi durumlar için 200 lira ila 9 bin lira arasında cezaî işlem

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Ruz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ruz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Tepe, Ertuğrul Bingöl ve Büşra Demirci tarafından kuruldu.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasir Sidahmed Ömer, Taha Hasan, Yassir Mohamed Osman Shendi tarafından kuruldu. 

Minsar Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Minsar Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alibek Palvan, Nur Muhammed Palvan ve Yusuf Palvan tarafından kuruldu.

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Olcay Saral ve Fatih Sayın tarafından kuruldu.

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

DNA İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

DNA İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Emre tarafından kuruldu.

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

inşaat kaldırım Haberi

inşaat kaldırım

İnşaat sektöründeki ihmaller sadece işçiler için değil sivil vatandaşlar için de tehlike arz ediyor. İstanbul gibi büyük şehirlerin her tarafına yayılan şantiyeler vatandaşı çileden çıkarıyor. Son dönemde gündeme sıkça işçi ölümleri ile gelen inşaat sektöründeki tedbirsizlikler giderilmiyor. Kaldırımlar şantiye alanı gibi kullanılırken sivillerin can güvenliği hiçe sayılıyor. Kanunlar uygulanmıyor. İş ve okul güzergahlarında bulunan inşaatlar mesai çıkışlarında öğrenci ve vatandaşlar için tehlikeye davetiye çıkarıyor. Mahalle aralarında yapılan küçük inşaatlarda da rezidans inşaatlarında da bu tedbirsizlikleri görmek mümkün. Üsküdar Libadiye Caddesi üzerinde bulunan 40 bin metrekare alana yayılan rezidans inşaatı bunlardan biri. İnşaat çevresindeki kaldırımlar yer yer inşaata araç giriş çıkışı yapabilmek için yol haline getirilmiş. Kaldırım yerine ise beton dökülmüş. Aynı inşaatın başka bir bölgesinde ise kaldırım şantiye bariyerleri...