19 / 04 / 2024

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik endeksi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik endeksi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

İnşaat malzemeleri sanayisinde güven ve beklentiler arttı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Aralık ayı sonuçlarına göre, mevsimsellik nedeniyle faaliyetlerde düşüş yaşanmasına rağmen güven ve beklentilerde artış sürdü. Böylece Bileşik Endeks, 2019 yılını güven ve beklentilerdeki artış ile geride bıraktı...

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2019 raporu açıklandı!

‘Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ Mayıs 2019 verilerine göre, sanayi faaliyetleri yılın sezon başlangıcı olan Mayıs ayını da durağan geçirirken, ihracatta önemli bir artış yaşandı...

Türkiye İMSAD Temmuz 2018 Sektör Raporu açıklandı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks'i Temmuz ayında 2,01 puan düşerek 94,71 puan olarak gerçekleşti.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

İnşaat malzemeleri sanayisi kayıpları telafi etti!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, son beş aydır gösterdiği hızlı iyileşme ve artışı, Temmuz ayında da sürdürerek yükselişini altıncı aya taşıdı. Temmuzda bir önceki aya göre 1,58 puan artan ‘Bileşik Endeks’ geçen yılki seviyesinin 4,43 puan üzerine çıktı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Haziran'da 0.39 puan arttı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi , son dört aydır gösterdiği hızlı iyileşme ve artışı, Haziran ayında da sürdürdü. Bileşik Endeks, Haziran ayında, bir önceki aya göre 0,39 puan artış gösterdi.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs'ta 3.13 puan arttı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, mart ve nisan aylarında gösterdiği yükselişi mayıs ayında da sürdürdü. Mayıs ayında, bir önceki aya göre 3,13 puan birden artan Bileşik Endeks, ölçülmeye başlandığı 2013 yılı Ağustos ayından bu yana en yüksek aylık artışını gösterdi.

İnşaat malzemeleri sanayinde toparlanma hız kazandı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, şubat ayında gösterdiği yükselişi mart ayında da sürdürdü. Bileşik Endeks, bir önceki aya göre mart ayında, 2.08 puan artış gösterdi.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi yeniden artışa geçti!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, geçen ağustos ayından bu yana ilk kez şubat ayında yükseliş gösterdi. İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi yeniden artışa geçti.

İnşaat malzemeleri sanayi endeksi 2016’da 6.5 puan geriledi!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2016 yılını bir önceki yıla göre 6.5 puan düşüşle tamamladı. Bileşik endeksteki gerilemede TL’deki değer kaybı, darbe girişimi, artan terör olayları gibi siyasi ve ekonomik etkenler etkili oldu.

İnşaat malzemeleri sanayi endeksi en düşük seviyeye geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından her ay yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayında 92,78 seviyesine geriledi. Endeks, geçen yılın aynı dönemine göre 5,17 puan düştü. Böylece endeks ölçülmeye başladığı 2013 yılı ağustos ayından bu yana en düşük seviyesine gerilemiş oldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi durağanlaştı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi eylül ayındaki gerilemenin ardından durağanlaşarak, ekim ayında da aynı seviyede kaldı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri Eylül sonuçları açıklandı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nde Eylül ayında gerileme görülürken, Ağustos ayındaki toparlanma kısmen tersine döndü.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi toparlanmaya başladı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos ayında yükselmiş ve Temmuz ayındaki endeksin hesaplandığı en düşük seviyesinden geri dönmüştür.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi toparlanma sürecinde ilk kez geriledi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin hazırladığı ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası toparlanma sürecinde ilk kez geriledi. 

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Anvar Sabırov, Nodır Sabırov tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 7 ayda yüzde 27,5 arttı!

Merakla beklenen ‘Türkiye İMSAD Eylül 2021 Sektör Raporu’na göre İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2021'in 7 ayında yüzde 27,5 artış gösterdi...

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bülent Acar tarafından kuruldu.

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Khaled Saıd tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2021'de ne oldu?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik endeksi Haberi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik endeksi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı. Temmuz ayında gerileme yaşandığı ifade edilen Bileşik Endeks’te sektöre ilişkin bilgilere yer verildi.

Bileşik Endeks’te yer alan veriler şu şekilde:

Faaliyetler tarafında temmuz ayındaki uzun tatiller ve çalışma gün sayısının azalması olumsuz etki yarattı. Tam açılmaya rağmen salgında yaşanan dördüncü dalga ise güven ve beklentilerde sınırlı da olsa düşüşlere yol açtı. Faaliyet, güven ve beklentilerin birlikte düşüş gösterdiği İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi temmuz ayında bir önceki aya göre 0,9 puan geriledi. 78,14 puana inen Bileşik Endeks kademeli artışına ara verdi. 

Temmuzda tüm faaliyet gruplarında gerileme yaşandı

Faaliyet Endeksi temmuz ayında bir önceki aya göre 2,8 puan düştü. Yüksek...