28 / 03 / 2024

inşaat mühendisi kadınlar

inşaat mühendisi kadınlar

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi mezun olan kadınlara destek sağlamak için ‘Beyaz Baretli Kadınlar' projesini başlattı.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Balçova Belediyesi'nden inşaat mühendisi kadınlara destek!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi mezun olan kadınlara destek sağlamak için ‘Beyaz Baretli Kadınlar' projesini başlattı.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

Yüksek İnşaat Mühendisi Altan Bakay vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Altan Bakay vefat etti. Bakay için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti!

İTÜ 1956 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat mühendisi Ali Ertürk istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı!

Aydın Kuyuca'ta yaşayan inşaat mühendisi Ali Ertürk, mesleği yerine farklı alanlara yönelip istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı.

Pendik Belediyesi inşaat mühendisi personel alımı yapacak!

Pendik Belediyesi taşeron firma yoluyla inşaat mühendisi personel alımı yapacak. Bu kapsamda başvurular 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü başlayarak 12 Ağustos 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

İnşaat Mühendisi Tacettin Dümrol vefat etti!

O.DT.Ü. mezunu İnşaat Mühendisi Tacettin Dümrol vefat etti. 31 Temmuz Pazar günü vefat eden Dümrol için taziye ilanı yayınlandı.

Suriyeli inşaat mühendisi Türkiye'de konut yapmak istiyor!

Suriye'de, iç savaştan önce inşaat mühendisi olarak çalışan Navaf Ebu Raşit Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduktan sonra mesleğini yapabilmenin hayalini kuruyor. Raşit, "Yıllarca evler, iş merkezleri ve okullar inşa ettik. İnşaat mühendisi olarak Şam'daki birçok yapıya elim değdi.''dedi.

inşaat mühendisi kadınlar Haberi

inşaat mühendisi kadınlar

İzmir Balçova Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin inşaat mühendisliğinden mezun olacak kadın öğrencilere avantajlar sağlamak için başlattığı ‘Beyaz Baretli Kadınlar’ projesine destek veriyor. 


Milliyet'te yer alan habere göre; projeyle ilgili konuşan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya "Kadınlar hayatın her alanında aktif olmalılar” dedi. Oda Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar da, “Erkek egemen olan meslekte daha fazla tecrübe ediniyorlar” şeklinde konuştu.
 

Yusufeli Barajı inşaatında 25 kadın...