19 / 04 / 2024

inşaat mühendisliği binalarda önemlimi

inşaat mühendisliği binalarda önemlimi

Makine Mühendisleri Oda Başkanı Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi...

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Kalan Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalan Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çetin ve Serhat İldan ortaklığında kuruldu.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Ceylan ve  Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Bran İnşaat Mühendisliği Elektrik Ve Nakliye Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bran İnşaat Mühendisliği Elektrik Ve Nakliye Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Toraman tarafından kuruldu.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

inşaat mühendisliği binalarda önemlimi Haberi

inşaat mühendisliği binalarda önemlimi


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi. 


Makine Mühendisleri Oda Başkanlığına seçilen Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti. 


Kocasinan Belediyesi'ni ağırlıklı olarak teknik elemanların oluşturduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, "Türkiye'nin en geniş teknik kadrolu belediyelerinden biriyiz. Makine Mühendisleri Odası’yla başından beri sıhhatli bir çalışma yürütüyoruz. Umarım bu çalışma daha üst seviyeye ulaşır. Afetler yaşamamak için şehirlere, binalara ve her türlü yapıya mühendisliğin sinmesini istiyoruz. Şehirdeki yapılarda makine, tesisat aksamıyla diğer alanların sıhhatli olması için yapılan işlere mühendislik sinsin istiyoruz." dedi. 


Birliğin ilk kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Sürekli işbirliği halinde olacağız. Sizlerin...