24 / 04 / 2024

inşaat sektörü buluşması

inşaat sektörü buluşması

İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. 24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek konferans sektörün pek çok paydaşını buluşturacak.

İnşaat sektöründen vergi desteği talebi!

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ülkemiz üzerinde de olumsuz etkilerinin olduğunu belirten İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bütün sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörü üzerindeki menfi yansımasının da fazla olduğuna ve olmayı sürdürdüğünü söyledi.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

İnşaat sektöründe taşeronların önemi!

Koronavirüs salgını nedeniyle duraklama dönemine giren inşaat sektörüne yapılan teşviklerle gerek firmalar gerekse de çalışanlar için birçok iş fırsatının kapıları açılıyor. Workindo da taşeron firma arayanlara ve firmalara teklif vermek isteyen taşeronlara yeni projelerle buluşturuyor.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Rus inşaat sektöründe ilave fırsatlar doğması muhtemel!

DEİK Türkiye-Rusya İş Konseyi Başkanı Mithat Yenigün, "Rusya'da inşaat sektörünün salgın sonrası ekonomik kalkınmanın lokomotifi olabileceği düşünülüyor. Türk müteahhitlik firmalarının yer almaya devam etmesi halinde önümüzdeki dönemde ilave fırsatların doğması muhtemel" diye konuştu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

Türk inşaat sektörü Güney Kore’de buluşuyor!

Güney Kore’de düzenlenecek olan fuarlardan yapı ve inşaat sektörünün en büyük fuarı Korea Build, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında başkent Seul’da gerçekleşecek.

İMSİAD derneğinde inşaat sektörü gelişmeleri masaya yatırıldı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) üyeleri İMSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, inşaat sektöründe yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdi...

İnşaat sektörü ve bankacılar ALTO'da buluştu!

İnşaat sektörü ve bankacılık sektörünü bir araya getiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantısında inşaat sektörünün bankalar nezdinde karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

İnşaat sektörüne büyüme teşviği!

Hükümet, konut ve inşaat sektöründeki gerilemenin büyüme üzerindeki etkisini gidermek için başta KDV ve tapu harçlarında indirim, yabancıların 250 bin dolara kadar gayrimenkul alımına vatandaşlık hakkı tanıması gibi kararlarla sektörü teşvik etmeye çalışıyor.

inşaat sektörü buluşması Haberi

inşaat sektörü buluşması

24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. Eventuum tarafından düzenlenen ve 5. yılında tekrar kapılarını açan organizasyonun önceki yılında 251  firmanın katılımı ile rekor kırılmıştı.


İnşaat ve Konut Konferansı sektörün pek çok paydaşını buluştururken, organizasyona katılanlar fikir alışverişinde bulunabilecek. Konferansın katılımcıları arasında, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce, İnder ve Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, NEF İcra Kurulu Üyesi ve IntusCapital Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kozlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, Mimar ve Mühendisler Grubu Denetleme Kurulu Başkanı Kadem Ekşi, Ceylan İnşaat Yönetim...