23 / 04 / 2024

inşaat sektörü genç patronlar

inşaat sektörü genç patronlar

Ekonomist Dergisi, Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'sunu açıkladı. Listede inşaat sektörünün genç ve güçlü patronları da yer aldı...

İnşaat sektöründeki gençlere 4 önemli kariyer tavsiyesi!

Workindocom Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, inşaat sektöründe kariyer yapmak isteyen yeni mezun ve öğrencilere önemli tavsiyeler verdi.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı en güçlü 8 CEO'su!

Ekonomist Dergisi, Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'sunu açıkladı. Listede inşaat sektörünün genç ve güçlü patronları da yer aldı...

İnşaat sektörünün 40 yaş altı en güçlü 8 CEO'su!

Ekonomist Dergisi, Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'sunu listeledi. Listede inşaat sektörünün genç ve güçlü patronları da yerini aldı...

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Yüzyıl İnşaat'tan inşaat sektörüne yeni soluk!

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Yüzyıl İnşaat, yüz yıllık projelerle geliyor. Bölgedeki inşaat sektörüne genç bir bakış açısıyla hem modern hem de nostaljik yapılar kazandırmayı amaçlıyor.

Muş Malazgirt'te inşaat sektörü başladı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü başladı. Malazgirt'te en çok istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün başlaması işsiz gençleri sevindirdi.

1+1 daireler inşaat sektörünün gözdesi halinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Özellikle üniversite gençlerinin ve çocuksuz ailelerin tercih ettiği 1+1 konut tipi, inşaat sektörünün de gözdesi haline geldi" dedi.

Mustafa Hakan: İnşaat sektörü hızla büyüyor!

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Hakan, açıklamada, Türkiye'de son yıllarda inşaat sektörünün hızla büyüdüğünü, yeni konut modellerinin insanların yaşam tarzlarının yanı sıra şehirlerdeki yerleşim biçimlerini de değiştirdiğini söyledi.

Efe Bezci: İnşaat sektörü gençlerin dinamizmiyle bütünleşti!

Modernleşme sürecindeki Başkent Ankara'da yapılar bir bir yenilenirken, kentin ekonomisini sırtlanan inşaat sektöründe de gençleşme söz konusu.

İnşaat sektörü seçimden sonra canlanacak!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, son yıllarda Türkiye ekonomisindeki büyümenin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtirken; Ankara'nın, sektörün en hızlı büyüdüğü illerin başında geldiğine işaret etti.

İnşaat sektörü 2015'de yüzde 10 büyüyecek!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, "2014 yılında Türkiye ekonomisinin üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayan inşaat sektörü, 2015 yılında da istikrarlı büyümenin lokomotifi olacak" dedi..

Çeliksan'ın hedefi inşaat sektörüne girmek!

Çeliksan’ın genç yöneticisi Ahmet Yılmaz, Genç Kuşak’a konuk oldu. Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamlarda hedeflerinin inşaat sektörü olduğunu dile getirdi. Ahmet Yılmaz'ın açıklamaları haberimizin devamında yer alıyor.

Halil Aydemir: İnşaat sektörü Konya'da aç bir sektör!

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

inşaat sektörü genç patronlar Haberi

inşaat sektörü genç patronlar

Genç liderler iş dünyasındaki yükselişlerini sürdürüyor. Üstelik ekonominin içinde olduğu zorluklara rağmen yönettikleri şirketlerin cirolarını artırarak yola devam ediyorlar. Ekonomist'te yer alan habere göre, birçoğu kariyer basamaklarına öğrencilik yıllarında atılan ve bugün şirketlerin CEO'luk görevini üstlenen genç yöneticilerin yükselişinde şüphesiz teknolojik gelişim etkili. E-ticaretten gayrimenkule, gıdadan perakende sektörüne kadar pek çok alanda CEO'luk koltuğuna oturan genç yöneticiler iş dünyasındaki dijitalleşmeyle ağırlıklarını artırıyorlar, iş dünyasında dijitalleşmenin getirdiği hızla gençleşen yönetim kadrosu, kariyer yolculuğunun ilk basamaklarını çıkmaya başlayan Z kuşağını yönetmek üzere de bir hazırlık olarak düşünülebilir.


KADIN SAYISI ARTTI


Ekonomist dergisinin 40 yaş altı 40 CEO'yu sıraladığı araştırmasımım bu yılki sonuçları da iş dünyasında güçlenen gençlik rüzgarını gözler önüne seriyor. Araştırmada yer alan yöneticilerin yarısı 35 yaş ve altında. Yönettikleri...