19 / 04 / 2024

inşaat sektünde parlama

inşaat sektünde parlama

Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Durbakayım inşaat sektöründe son dönemde yaşanan patlamanın sektör dışından girişlere neden olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe canlılık devam ediyor!

2017 yılında ilk el-yeni olarak 660 bin konut satışı gerçekleştirildi. 2017 yılında yapı kullanma izini alan daire sayısı ise 820 bin olarak kaydedildi. Tüm bu veriler ışığında inşaat sektöründe canlılığın sürdüğünü söylemek münkün. 

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

İnşaat sektöründe yeni düzenlemelere ihtiyaç var!

Cihan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, inşaat sektöründe birçok alanda yeni düzenlemeye ihtiyaç olduğunu açıkladı. 

İnşaat sektöründe brüt ücret-maaş arttı!

2017 yılının üçüncü çeyreğinde inşaat sektöründe istihdam ve çalışılan saat azalırken, brüt ücret-maaş arttı.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

İnşaat sektöründe reklam ve satış sorunu var!

Subbrand Marka ve Reklam Ajansı Başkanı Mustafa Solmaz, inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Solmaz, inşaat sektöründe reklam ve satış sorunu olduğunu vurguladı.

İnşaat sektöründe mimarlığa önem verilmeli!

Yüksek Mimar Kayhan Çakanel 2 Ekim Dünya Mimarlık günü kapsamında gayrimenkul ve inşaat sektöründe mimarinin sektörün bir paydaşı olarak aynı hızla önem kazandığının altını çizdi.

İnşaat sektöründe yüzde 6.8'lik büyüme!

TÜİK 2017 yılı ikinci çeyrek gayri safi yurtiçi hasıla rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisine güvenin arttığını gösteren verilerde inşaat sektöründe yüzde 6,8'lik büyüme artışı kaydedildi.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

İnşaat sektöründe demir sorunu yaşanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründe demir sorunu yaşandığını açıkladı.

EMSİAD'dan inşaat sektöründe yerli malzeme teşviki!

EMSİAD, Yerli Marka Kullanımı ile Tam Kapasiteli Sanayi Tesisleri Projesi için çalışmalara başladı. Proje ile Türkiye inşaat sektöründe yerli marka üretimli malzemelerin kullanımını teşvik edilecek.

İstihdamda asıl artış inşaat sektöründe!

Fortune 500 Türkiye açıklandı. Fortune 500 firmalarının üretim sektöründe faaliyet gösterenlerinin istihdamı yüzde 3,47 daralırken, ticarette yüzde 2,40, hizmette yüzde 9,43 artış var. İstihdamda asıl artışı getiren inşaat sektörü.

inşaat sektünde parlama Haberi

inşaat sektünde parlama


 


 Durbakayım `İnşaattaki furya bitiyor. Bazı müteahhitler batabilir' dedi.


 


TEKNİK Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım yerine yavaş yavaş oğlu Umut Durbakayım'ı hazırlamaya başladı. Teknik Yapı Başkan Yardımcısı olan Umut Durbakayım aslında çocukluğundan beri inşaatlara yabancı değil. Umut Durbakayım star'a geleceğin Teknik Yapı şirketinin başkanı olarak inşaat sektörünü değerlendirdi. İnsanların maketten ev alırken marka olmuş firmaları tercih etmeleri gerektiğini söyleyen Umut Durbakayım sektörde bazı müteahhitlerin batacağını söyledi. İnşaat sektöründe artık daha küçük çaplı ve orta sınıfa dönük projelerin yapılması gerektiğini ve bu yöne doğru bir yöneliş olduğunu söyleyen...