27 / 04 / 2024

inşaat şirketleri zam

inşaat şirketleri zam

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süren kampanyalarda sona yaklaşılırken, inşaat şirketleri 2008 öncesi zam hazırlıklarına başladı. Şirketlerin yapacağı zamlar yüzde 5 ile 20 arasında değişiyor.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demirin fiyatı tavan yaptı! 17 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Bugün dolar rekor seviyesine yakın seyrederken piyasalar da doların etkisi ile şekilleniyor. İnşaat malzeme fiyatları bugün doların etkisi ile yükselişe geçt,. Bugün inşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseldi! 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Son zamanlarda peş peşe gelen zamları ardından inşaat sektöründe tansiyon yükseldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Deprem sonrası inşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi. 

inşaat şirketleri zam Haberi

inşaat şirketleri zam

Kampanyalarını yılın son günlerinde bitecek şekilde denk getiren inşaat şirketleri, bu kampanyaların ardından zamma hazırlanıyor. Bazı firmaların bu ay içinde, bazılarının ise ocak başında yapacağı zamların oranları yüzde 5 ile yüzde 20 arasında değişiyor. 2007 yılının bitmesine günler kala, inşaat sektöründe de hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz ayda yaptıkları kampanyalarla satışlarını arttıran gayrimenkul sektörü, şimdi de zam hazırlığına başladı. Pek çok şirketin satıştaki projelerine yapacağı zammın yanı sıra, yeni projeleri de görücüye çıkmak için yılbaşını bekliyor. İnşaat malzemeleri maliyetlerinin artması, doların düşmesi, seçim ve yaz sıcaklarının ardından toparlanan gayrimenkul sektörü, yüzde 20'ye varan zamlarla yeni projeler için 'güç toplayacak.' 2008'e girerken zam yapmayacak bazı firmalar ise bunun için nisan, mayıs gibi konut sektörünün daha hareketli zamanlarını...