19 / 04 / 2024

inşaat şirketlerinden semtleri destekleyen projeler

inşaat şirketlerinden semtleri destekleyen projeler

Pek çok inşaat şirketi, yapımını üstlendikleri projelerin yanı sıra, bulunduğu bölgede, yoldan okula ve altyapı uygulamalarına kadar çok sayıda ihtiyaca da el atarak semtlere sosyal destek veriyorlar.

İnşaat şirketlerinden pandemiye özel projeler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından inşaat şirketleri de yeni modeller üretmek zorunda kaldı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili “İnşaat sektörü sanayi devrimini gerçekleştirmedi” ifadelerini kullandı.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine 18 milyar dolardan fazla katkı!

Türk inşaat şirketlerinin, 2002'den bu yana Katar'daki altyapı projelerine 18 milyar dolardan fazla katkı sağladığını

İnşaat sektöründen toparlanma sinyalleri geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren inşaat şirketlerinden toparlanma işaretleri gelmeye başladı. Yavaş yavaş gaza basan inşaat şirketleri bir yandan inşa halindeki projelerini teslim etmeğe hazırlanırken bir yandan yeni projeler için düğmeye bastı...

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

Katar'da sadece Türk inşaatçılar iş yapacak!

Katar’ın önde gelen inşaat şirketlerinden ‘Sharaka Holding’in sahipleri “Bizim için için Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) bitmiştir, bundan sonra bütün projelerimizi Türkiye’yle yapacağız” şekline açıklama yaptı.

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

İtalyan ISVEA'yı Hintli inşaatçılara tanıtıldı!

ISVEA, Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu (CREDAI) tarafından düzenlenen organizasyonda Hindistan’ın önde gelen inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden 750 iş adamıyla İstanbul’da bir araya geldi.

Mahmut Kılınç: İnşaat sektörü bir araya gelmeli!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden birinin sahibi ve sektörün en önemli örgütlerinden birinin başkanı Mahmut Kılınç inşaat sektöründeki engelleri sıraladı.

Beyttürk İnşaat'tan Bursa'ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Türk inşaat sektörünün yabancıya konut satışında önde gelen şirketlerinden Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi ilçe belediyesinin düzenlediği arsa alım ihalesini 9 milyon lira bedel ile kazandı.

inşaat şirketlerinden semtleri destekleyen projeler Haberi

inşaat şirketlerinden semtleri destekleyen projeler

Pek çok inşaat şirketi, yapımını üstlendikleri projelerin yanı sıra, bulunduğu bölgede, yoldan okula ve altyapı uygulamalarına kadar çok sayıda ihtiyaca da el atıyor. Kimi içinde yer aldığı bölgenin yüksek gerilim hattını yerin altına alırken, kimisi köprü, kavşak, yol inşa ediyor. Bazı inşaat firmaları ise bölgenin gereksinimine göre çeşitli büyüklüklerde okul yapıyor. 


Türkiye'nin büyük şehirlerinde ama özellikle de İstanbul'da dev gayrimenkul projeleri art arda yaşam buluyor. İçlerinde binlerce konutu, işyerini, otelden hastaneye kadar farklı yaşam alanlarını banndıran projeler var. Bölgelerinde, semtlerinde tüm sosyal yaşamı değiştiren bu dev yapıların gelişi yörede de önemli değişimleri beraberinde getiriyor. İnşaat şirketleri, bölgenin kimi altyapı projelerine el atarak bir anlamda semtlere sosyal destek veriyorlar. 


Prosedürler zorluyor 

İnşaat şirketlerinin geliştirdikleri projelerin çevresine yönelik yatırımları, yatırım bedelinin yanı sıra birçok...