28 / 03 / 2024

İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu

İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) bünyesinde oluşturulan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu toplandı.Arıcan, Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip, bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirtti.

Sitta İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitta İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Talha Nükyen tarafından kuruldu.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Cengiz Özruh ve Volkan Candan ortaklığında kuruldu.

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karataşer tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Prodate İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodate İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tur tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mengir tarafından kuruldu.

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Okur tarafından kuruldu.

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu Haberi

İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu

Mersin GİAD, her sektörün ayrı ayrı sorunlarını ele alıp, çözüm odaklı çalışmalar yapmak için sektör komisyonları toplantılarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda, İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan başkanlığında toplanan Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu üyeleri, birbirleri ile tanıştı, sorunlar çözüm önerilerini konuştu.

Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip, bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirten Arıcan, "Mersin’in inşaat sektöründeki sorunları ve bunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Kurulan sektör komisyonlarındaki üyelerimiz ile birlikte Mersin’in sorunlarının çözüme kavuşması için gerekli tüm çalışmaları ve projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Toplantıya katılan Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol, gerçekleştirilen tüm etkinliklerin üyelerin tavsiyeleri sonucunda ortaya çıktığını belirterek, "Bizim sektör komisyonlarını oluşturmamızdaki amaç, her sektörün kendi sorunlarını bulması ve çözüm odaklı çalışmalar yapmasını sağlamaktır. 200’ü geçkin üyemizin...